Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszul sikerult elso szerelem, evekre kihatott ram negativ ertelemben, mas is igy volt vele?

Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 13:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hasonlo a dolog.
2013. okt. 17. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Majd túleszel rajta,ha egész nap ezen lovagolsz akkor életed végéig csak szenvedsz,és egy percig sem tudsz tovább létezni.Azonban,a jövődet magad írod,és ha nem is akarsz tovább lépni,akkor megérdemled...nagyjából ennyit tudok hozzáfűzni.
2013. okt. 17. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen én is 6 évig szenvedtem miatta. De már túlléptem, pedig azt hittem én is, hogy sosem fog sikerülni. :)
2013. okt. 17. 14:01
 14/16 anonim ***** válasza:
igen
2013. okt. 17. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem pont így fogalmaznék. Inkább úgy, hogy megtudtam milyen ember is vagyok igazából. Sajnos nem egy normális lány mellé való. Önbizalmam ilyen téren megszűnt, az a kevés is, ami volt. 0. Ez van, sprite, de aki beugat, azt megfejelem :D Rengeteg dolog van még a világban, amivel lekötheti magát az ember. Nekem csak arra kell figyelnem, hogy irigységet, haragot ne tápláljak magamban, mert arról mások nem tehetnek, hogy én így jártam. Ezt nem mindig könnyű elfogadni tudatmódosítás nélkül, de lassan azért remélhetőleg menni fog.
2013. okt. 17. 14:30
 16/16 anonim ***** válasza:
igyál és meg van oldva a problémád
2013. okt. 18. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!