Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nagyon boldogan eltöltött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon boldogan eltöltött közös hétvége után lehet, hogy szakítani akar a barátnőm? Lent részletesen.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van (volt?) egy barátnőm, most 27.-én lenne a féléves évfordulónk. Kicsit messze lakunk egymástól, de 2 hétvége kivételével mindet együtt töltöttük. Ez most is így volt, lejött hozzám, bemutattam pár ismerősömnek is. Vasárnap is úgy váltunk el, hogy alig tudtuk egymást elereszteni. Hétfőn, kedden irogattunk, de azonban kedd délután egyszer csak elkezdte, hogy nem válaszol. Este felhívom, hogy mizu, erre elkezdi, hogy "csomót gondolkoztam, és ez nem megy köztünk" és ezután elkezdett olyan dolgokat a fejemhez vágni, amik eddig nem szólt. Csak apróságok. Most mit tegyek? Ő az első _normális_ kapcsolatom, mindennél jobban szeretem Őt! (tudom sablonduma, de most így érzek). Törölte fb. faláról az összes posztomat, sms-eimre nem válaszol. Mi történhetett? Mit lehetne tenni? Nem kis meglepetéssel készülök(tem) a féléves fordulóra.... Igazából az esik roszsul, hogy mindenféle átmenet _nélkül_ történt a dolog. Ugye alapból egy szakításnak vannak előjelei. Bocsi, hogy hosszú voltam!

28/F, a lány 27.

Bocs, hogy hosszú voltam.

#szerelem #szakítás #féléves forduló
2013. okt. 17. 10:22
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Még az hozzá tartozik, hogy eléggé kiborultam a telefonban, mikor ezeket közölte, lehet kicsit csúnyán is beszéltem. Nemrég vesztettem el a munkahelyem, nem hiányzott egy ilyen pofon még plusszba.
2013. okt. 17. 10:26
 2/23 anonim ***** válasza:

Minden kapcsolatban elmúlik a rózsaszín köd, a lángolás, és olyankor már észrevesszük a másik hibáit, ami felett korábban szemet hunytunk. És ha sok ilyen hiba van, akkor egy idő után már idegesítővé válik a másik, próbálom tolerálni, de nem megy...

És akkor a legjobb megoldás szakítani. Te se várhatod el, hogy úgy legyen veled, hogy negatív érzéseket táplál irántad (amit a hisztiddel jó eséllyel még fel is erősítettél). Te akarnál olyannal lenni, aki már kiábrándult belőled? Gondolj bele, mennyire megalázó lenne!

2013. okt. 17. 10:31
 3/23 anonim ***** válasza:
#2: a kérdés nem igazán erre vonatkozik. Hanem arra, hogy akkor miért nem tette a sérelmeit szóvá? Értelmes emberek között ha valami probléma van, úgy megy, hogy megprósálják megbeszélni. Mellesleg nem kötelező, hogy a rózsaszín köd eltűntével kiábránduljunk a másikból.
2013. okt. 17. 10:36
 4/23 A kérdező kommentje:
A szemembe nem mondott semmi ilyet, szóval nem tudom. Csak telefonon borult ki, komolyan, mintha egy másik személlyel beszéltem volna, nem azzal, akivel voltam a hétvégén.
2013. okt. 17. 10:38
 5/23 anonim ***** válasza:

Kérdező: ez a lány igazából egy fagyos h'lyep'csa. Már bocsánat, ha ezzel most a lelkedbe gázoltam. Utálom az ilyen nőket. Teszik a szépet, hónapokon keresztül tettetik, hogy minden tökéletes, soha semmi bajuk nincs, aztán meg ha valami problémájuk van, ahelyett, hogy elmondanák, egy idő után megalázó és bunkó módon szakítanak, fejedhez vágva mindent, amit addig gyűjtögettek ellened.

Egy rendes, komoly kapcsolatban ez nem így néz ki. Ha valami probléma, sérelem, vagy nézeteltérés van, akkor azt megpróbálná rendezni, vagy legalább is minimum szólna érte, hogy ez őt zavarja. De semmiképp nem csinálná azt, hogy gyűjtögeti a sérelmeket, csak azért, hogy utána a fejedhez vághassa.

Én azt mondom, lehet, hogy 27 éves, de érzelmileg éretlen, és az ilyennek nem való komoly kapcsolat.

2013. okt. 17. 10:41
 6/23 anonim ***** válasza:

2:

Nem lehetne esetleg folyamatosan megbeszélni, ha van valami apróbb probléma? Nem pedig hirtelen rázúdítani a másikra az egészet?

Kedves Kérdező!

Én is kerültem már ilyen helyzetbe, minden happy volt, aztán kb. egyik napról a másikra közölte, hogy bocs, ennek így nincs értelme. Remélhetőleg nem szándékosan okoz ekkora fájdalmat. Neki is ez az első komolyabb kapcsolata?

Szerintem valahogy próbáld meg elérni, hogy élőben átbeszéljétek a dolgot, hátha tudtok közösen megoldást találni. Nekem mondjuk ez se jött be, de te remélem sikerrel jársz!

7/23 anonim ***** válasza:
Talán az a baj, hogy nemrég vesztetted el a munkahelyed. Nem jön a lóvé.
 8/23 anonim ***** válasza:
Eddig megjátszotta magát, most meg kiderült, hogy milyen is valójában.
2013. okt. 17. 10:42
 9/23 A kérdező kommentje:
Igen, neki is ez volt az első komolyabb. Egy kapcsolatban tényleg ekkora szerepet játszik a munkahely?
2013. okt. 17. 10:49
 10/23 anonim ***** válasza:

Igazából nem lehet elítélni azért a nőket, hogy olyan férfira vágynak, akiben biztos támaszt is éreznek (ezt diktálja a genetikai programjuk), és ezt a képet bizony könnyen le tudja rombolni az, ha egy férfi egy megpróbáltatás során (pl. munkája elvesztését után) gyenge emberként viselkedik.

Szerintem nálatok is az lehet a helyzet, hogy most barátnőd megismerte egy oldaladat is, ami számára nem annyira vonzó.

2013. okt. 17. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!