Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nagyon boldogan eltöltött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon boldogan eltöltött közös hétvége után lehet, hogy szakítani akar a barátnőm? Lent részletesen.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van (volt?) egy barátnőm, most 27.-én lenne a féléves évfordulónk. Kicsit messze lakunk egymástól, de 2 hétvége kivételével mindet együtt töltöttük. Ez most is így volt, lejött hozzám, bemutattam pár ismerősömnek is. Vasárnap is úgy váltunk el, hogy alig tudtuk egymást elereszteni. Hétfőn, kedden irogattunk, de azonban kedd délután egyszer csak elkezdte, hogy nem válaszol. Este felhívom, hogy mizu, erre elkezdi, hogy "csomót gondolkoztam, és ez nem megy köztünk" és ezután elkezdett olyan dolgokat a fejemhez vágni, amik eddig nem szólt. Csak apróságok. Most mit tegyek? Ő az első _normális_ kapcsolatom, mindennél jobban szeretem Őt! (tudom sablonduma, de most így érzek). Törölte fb. faláról az összes posztomat, sms-eimre nem válaszol. Mi történhetett? Mit lehetne tenni? Nem kis meglepetéssel készülök(tem) a féléves fordulóra.... Igazából az esik roszsul, hogy mindenféle átmenet _nélkül_ történt a dolog. Ugye alapból egy szakításnak vannak előjelei. Bocsi, hogy hosszú voltam!

28/F, a lány 27.

Bocs, hogy hosszú voltam.

#szerelem #szakítás #féléves forduló
2013. okt. 17. 10:22
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Na újra itt vagyok. Óriási hibámra kibékültünk, újra dúlt a láv, majd április végén 1 nappal az 1 éves évfordulónk előtt mindenhonnan letiltott, pedig előtte hétvégén náluk voltam és minden rendben volt. Nagy nehezen elértem telefonon és minden apró dolgot felrótt nekem, ordenáré hangnemben és kijelentette, hogy csak az első 3 hónap volt jó neki, de utána már nem érezte jól magát velem. ÉS ami jó volt, igazából az sem volt jó, csak nem akart megbántani. Begyógyszereztem magam, kórházba kerültem. Ennyire soha senki nem bántott meg! pedig Januárba szóba került az összeköltözés, én meg már a lánykérést terveztem.

Ja az meg a másik, hogy én nem kis ajándékkal készültem az 1 évre: csináltattam kettőnkről karikatúrát, összevágtam egy videót közös képeinkből, és az volt a tervem, hogy az egyik budapesti moziban berakatom a film elé, ahova vittem volna. Le is zsíroztam már mindent. És ők voltak a legjobban ledöbbenve, hogy "bocs mégse"

Egy biztos: ezek után ennyit nem fogok beletenni egy kapcsolatban sem. A romantika amúgy sem "divat" már.

Életem legnagyobb tévedése volt megbocsájtani neki. Tönkrementem lelkileg teljesen.

De viszont május óta van munkám. Olyan munkám, ami a szakmám.

2014. jún. 26. 09:32
 22/23 A kérdező kommentje:
És ahogy látom itt a GYK-n, nem csak én jártam így. Lányok ti sírtok, hogy milyen bunkók a pasik, meg összetörik a szíveteket, de ennek TI vagytok a legnagyobb mesterei!
2014. jún. 26. 09:35
 23/23 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
2014. aug. 6. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!