Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, ti csinálnátok ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti csinálnátok ilyet?

Figyelt kérdés
A pasim folyton késik, mert egy cukrászdából hoz süteményt mindig. Megtudtam, hogy olyan helyen van, aminek a közelében parkolóhely sincs, és jó ha kb. 1 óra alatt megjárja. Csak süteményért ment volna be oda? Van ott a közelben egy másik cukrászda, ahol van parkoló is, és azt max. 15 perc alatt el tudta volna intézni.
2013. okt. 17. 10:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok és volt már párkapcsolatom. Ennek függvényében írtam azt, amit.

Ráadásul te magad is leírod, hogy két helyen ugyanaz a kínálat... na vajon akkor miért várat meg ennyi ideig a "még" barátod?

2013. okt. 17. 11:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Jó, a te válaszod már reális volt akkor is, de voltak akik csak úgymond befikáztak vmit. Ha vmire nem tudok válaszolni, nem írok rá semmit, és nem cseszt.etem a kérdezőt, ennyi...
2013. okt. 17. 11:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

De ezt most komolyan tőlünk kérdezed? Értelmes választ vársz rá? Sherlock Holmes sem melózik ingyen soha amúgy. :)

De amúgy amit tehetsz, hogy belenézel a szemébe (neki, az övébe, bele) és megkérdezed:

- Mi tartott ennyi ideig, egyetlen szerelmem?

Ez szerintem informatívabb lesz, mint hogy mi itt okoskodunk, junóámszéj? :DD

Hajrá!

2013. okt. 17. 11:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Hmm... biztos jobban tudod, hogy mim volt, vagy nem volt, mint én. De amíg ilyen tahó maradsz, ne nagyon csodálkozz ezen...

Természetes, hogy idegesít a pasid késése, de talán beszélned kellene vele ahelyett, hogy velem vagy tirpák. Nem én tehetek arról, hogy csak ennyire futja tőled.

3-as csináltunk rántottát, de estére is kellett valami... :D Ahhoz meg lusta voltam, hogy komolyabb kaját összedobjak. :)

2013. okt. 17. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!