Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti csinálnátok ilyet?
Első válaszoló vagyok és volt már párkapcsolatom. Ennek függvényében írtam azt, amit.
Ráadásul te magad is leírod, hogy két helyen ugyanaz a kínálat... na vajon akkor miért várat meg ennyi ideig a "még" barátod?
De ezt most komolyan tőlünk kérdezed? Értelmes választ vársz rá? Sherlock Holmes sem melózik ingyen soha amúgy. :)
De amúgy amit tehetsz, hogy belenézel a szemébe (neki, az övébe, bele) és megkérdezed:
- Mi tartott ennyi ideig, egyetlen szerelmem?
Ez szerintem informatívabb lesz, mint hogy mi itt okoskodunk, junóámszéj? :DD
Hajrá!
Hmm... biztos jobban tudod, hogy mim volt, vagy nem volt, mint én. De amíg ilyen tahó maradsz, ne nagyon csodálkozz ezen...
Természetes, hogy idegesít a pasid késése, de talán beszélned kellene vele ahelyett, hogy velem vagy tirpák. Nem én tehetek arról, hogy csak ennyire futja tőled.
3-as csináltunk rántottát, de estére is kellett valami... :D Ahhoz meg lusta voltam, hogy komolyabb kaját összedobjak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!