Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, csinálnátok ilyet?

Figyelt kérdés

Ezt miért csinálja? Szánalmas.

a volt barátom, akivel barátok maradtunk szakités után elkezdett egy csajról áradozni nekem, állandóan róla beszél engem kérdezget, tippeket kér tőlem, nekem rinyál. mondtam, hogy ne nekem mondja ezeket, mégis folytatta....miért csinálhatja? amúgy fél éve szakitottunk,k közös megegyezés volt(én hoztam fel, ő meg helyeselt, hogy szerinte is stb...)

2010. jan. 9. 22:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Hmm.. hát nekem úgy jön le hogy féltékennyé akar ezzel tenni téged.

Nem hiszem hogy azért mondaná mert mással ezt nem tudja megbeszélni.

18/L

2010. jan. 9. 22:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Ezt már kérdezted egyszer...
2010. jan. 9. 22:39
 3/14 anonim válasza:
82%
Biztos hogy féltékennyé akar tenni. Adj neki válaszokat, és csinálj úgy mintha nem érdekelne mit csinál. egy idő után beletörődik hogy nem érdekled mit csinál. Lehet hogy titokban téged akar visszakapni! :)
2010. jan. 9. 22:48
 4/14 anonim ***** válasza:
39%
szerintem meg szimplán köcsög, nálam is ezt csinálta volt pasim, tiltsd le a fenébe msnről, aztán majd meggondolja 2 hét után, hogy miről beszéljetek.
2010. jan. 9. 22:54
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Dehogy akar féltékennyé tenni! Tényleg el akarja neked mondani ezeket a dolgokat, de nem hátsó szándékból hanem mert most ilyen a kapcsolatotok hogy ő úgy érzi hogy segíteni tudsz neki ilyenekben.
2010. jan. 9. 23:07
 6/14 anonim ***** válasza:

22:39

Akkor nem csak nekem tünt fel, hogy ez a kérdés leírása szinte szóról szóra volt már egyszer kérdezve.

Ugyanaz a kérdező vagy csak ugyanaz a szituáció?

2010. jan. 9. 23:10
 7/14 anonim ***** válasza:
82 % te nem vagy egészségügyis véletlen ?
2010. jan. 9. 23:29
 8/14 A kérdező kommentje:
???nem milyen egészségügyis?
2010. jan. 9. 23:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Azt neked nem kell tudd :)
2010. jan. 9. 23:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Százalékok alapján jósolok amúgy,ez egy tök új tudomány...:)
2010. jan. 9. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!