Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, csinálnátok ilyet?
Ezt miért csinálja? Szánalmas.
a volt barátom, akivel barátok maradtunk szakités után elkezdett egy csajról áradozni nekem, állandóan róla beszél engem kérdezget, tippeket kér tőlem, nekem rinyál. mondtam, hogy ne nekem mondja ezeket, mégis folytatta....miért csinálhatja? amúgy fél éve szakitottunk,k közös megegyezés volt(én hoztam fel, ő meg helyeselt, hogy szerinte is stb...)
23:29 ,77%
Nem vagyok egészségügyis.
4 oka lehet (szentem):
1. mutatni akarja, h neki már nem te kellesz, vagyis fel akar vágni.
2. a közös megegyezés, az lehet, h csak a te döntésed... mert ugye te hoztad fel, ő csak helyeselt. Lehet, h azért helyeselt, mert hát az milyen lett volna, ha ő kezd el neked könyörögni... lehet, h ő nem akarta, h vége legyen... Csak hát látta, h te nem akartad, erősködni meg ő nem akart... És ha ez tényleg így van, akk féltékennyé akar tenni, h visszaszerezzen.
3. Veled akarja megosztani ezt a dolgot. Nem ismered azt a csajt, akiről áradozik? Ha igen, lehet tőled vár segítséget.
4. Vagy rosszul esett neki a szakítás, és ezzel akar visszavágni neked. Azért, h "Háhá, nekem van vki, neked meg nincs!" :DDD
Én a fiúk 90%-ából az 1.-t nézem ki, de ha ez a srác a 10%-ba tartozik, akk lehet, h még mindig te kellesz neki, és próbál visszaszerezni. :)))
Szentem kérdezz rá! Ne úgy, h "most ezt azért csinálod, h visszaszerezz?" Hanem, h miért neked mondja el?
"barátok maradtunk"
hát ezért
de ha neked ez kérdés,akkor nem vagy barát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!