Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csajok, ti miért csinálnátok ilyet? Help pls!
Megpróbálom röviden az elejéről kezdeni:
Van egy lány akivel megismerkedtem de mivel más városba lakunk inkább msn-en tartottuk a kapcsolatot.Eleinte felváltva írogattunk egymásra.szinte minden nap beszélgettünk,volt hogy több órán keresztül.Ez így ment 1 hónapig.Aztán jött a suli.Elfoglaltabb lett...
összeveszett egy közös barátunkkal és én hülye megpróbáltam kibékíteni őket ami nem nagyon sikerült:(.Így utólag rájöttem nem kellett volna beleavatkoznom de már késő.
Szal a lényeg,hogy azóta nem beszéltünk msn-en.Azt mondta elfoglalt a suli miatt és ezért nincs fent...én ezt el is hittem viszont kiderült,hogy azóta már új msn-t csinált magának és engem elfelejtett felvenni...a régire pedig azóta se jött fel és nem is fog.Azóta 2szer találkoztam vele élőben és akartam is vele beszélgetni kicsit viszont ő csak köszönt aztán tovább ment.látszott rajta,hogy nem nagyon akar beszélgetni velem.
Tehát lányok elsősorban tőletek kérdezem:
Ti miért csinálnátok ilyet?Miért lépnétek ki ilyen hirtelen egy srác életéből?Tényleg ennyire gáz,hogy beleszóltam egyszer az életébe?:S
ja igen én 18F ő 16L
Ne 16 évessel kezdj, kereshetnél egy kicsit érettebbet!
Egyébként valószínűleg másik srác tetszett neki, vagy csak simán te nem jöttél be. Ha akart volna valamit, felvett volna a máik címére. Hagyd a francba, bunkó vol veled.
19/L
A lányok nem éppen az ésszerű döntéseikről híresek. Bármi oka lehet rá. Főképp a sértődés.
Ilyen lányokkal nem érdemes bármit is kezdeni, akiknek a karrier család stb mindig is fontosabb lesz mint a párkapcsolat. Hobbipasi lennél mellette.
xxDarkoNxx igen ezt kezdem megtapasztalni...:)
jöhetnek még vélemények
ha ezen igy kiakadt képzeld el mi lenne akkor ha rálépnél az uj cipöjére
inkább hagyd:D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!