Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ex kérdés. Vajon én túlzom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex kérdés. Vajon én túlzom el? Valaki volt már hasonló szituációban?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon érdekes kapcsolatom,ha ezt annak lehet nevezni.Nem is ez a lényeg.Ők már egy éve szakítottak,nem volt összeveszés,tányérdobálás.Tehát jóban váltak el.

Szoktak még beszélgetni telefonon,és szerintem a csajnak még vannak érzései,azóta sem volt neki senki.Én azt vallom,hogyha ő érez,akkor mindenbe többet képzel bele,még egy sima beszélgetésbe is.Facebook-on egyből like-ol mindent,engem ez annyiban zavar,hogy ők egy városban laknak,én máshol.Aki volt már hasonló helyzetben,azoknak szívesen meghallgatnám a történeteit,észrevételeit,segítségüket!Előre is köszönöm a normális,segítőkész,építőjellegű hozzászólásokat!

2013. okt. 16. 11:51
 1/6 anonim válasza:
100%
Szerintem ne aggódj emiatt, ha ő iránta táplálna olyan érzelmeket nem lenne melletted. :) ha meg zavar , hogy a csajszi hivogatja emlitsd meg neki, de ez szerintem barátság csak. Max vonzódás, de az ellen nincs mit tenni. :)
2013. okt. 16. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
állíts a csajon, vagy szólj a pasidnak! én már többször megjártam ezt, hogy jajj, csak likeol, meg barátilag beszélnek. fenét!!! volt köztük több is!
2013. okt. 16. 12:06
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Nos elképzelhető hogy a csaj érez még valamit, de a párod téged szeret és ez a legfontosabb nem hiszem hogy újra összejönnek. De hivd fel rá a figyelmet hogy ez neked kelldmetlen
2013. okt. 16. 12:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Felhívtam rá a figyelmet,és szóltam is neki.Azt mondta ne foglalkozzak vele,ők már nem lesznek együtt.Mivel jó volt a kapcsolatuk,ezért érdekli néha,hogy mi van a csajjal.Csak a csaj a párom anyukáját is felszokta hívni beszélgetni.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2013. okt. 16. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy nálad úgy megy, hogy az emberi kapcsolataidat, mikor már nem áll érdekedbe fenttartani eldobod, de vannak emberek akik nem ilyenek.Hála Istennek, belőlük kéne több.
2013. okt. 16. 12:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem dobom el,csak ha még érez a másik fél,akkor annak a személynek rosszabb.És itt a csaj szereti még,mert pár hónapja mondta neki.
2013. okt. 16. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!