Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem kellek neki?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a barátnőm az elmúlt időben, mármi program van, koncert, bál vagy ilyenek meg se próbál elhívni rá. Régen ez nem így volt. Bálra nem a pasinkkal/barátnőnkkel szokás menni? Monnyuk most ottlesz valami rokona is, de velük már találkoztam, úgyhogy tudják hogy vagyok neki.. Szerintetek mi lehet ennek az oka?

megjegyzem aztis, hogy 1 koncerten amin őis ottvolt eléggé beb*sztam és összevesztünk kicsit, de utánna is voltam vele ilyenen és akkor már nemvolt semmi..

2009. nov. 11. 06:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Ott lesz a rokona, és fél hogy leégeted ha megint sikerül beb*asznod
2009. nov. 11. 07:03
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Figyelj, nézd már meg hogy írsz!Ez nagyon gáz :(
2009. nov. 11. 07:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg már nem kellesz neki, különben igen, alap lenne, hogy téged hív elsőnek.
2009. nov. 11. 07:54
 4/5 A kérdező kommentje:
hogy írok?
2009. nov. 11. 08:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Talán a helyesírásra gondolt az illető. A monnyukot nem így írják hanem, így: mondjuk. Ja és a szóközök is hiányzik egy-két helyen. De a kérdésre is válaszoljak. Valószínű azért nem hív el, mert szégyenli ahogy tudsz viselkedni. Nem akarja, hogy a rokona illuminált állapotban lásson.
2009. nov. 11. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!