Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "szoktassam le" a barátomat a féltékenykedésről?
Figyelt kérdés
rettenetesen féltékeny, már akkor is ha mondjuk msn-en beszélgetek egy jó barátommal...:(2008. júl. 6. 15:41
1/8 anonim válasza:
Ez így elég súlyosan hangzik. Tudasd vele 1001-re is, hogy csak őt szereted és, hogy fontos neked. Ha ezek után sem változtat a viselkedésén állítsd ultimátum elé, miszerint ha nem változtad akkor elhagyod mert a féltékenykedése alaptalan és téged kiborít.
2/8 anonim válasza:
A féltékenység nagyon meg tud mérgezni egy kapcsolatot,pláne,ha még alaptalan is.Nyugodtan mondd meg neki,hogy vegyen vissza ebből a féltékenykedésből,mert te őt szereted és,hogy próbáljon benned jobban megbízni,ellenkező esetben kereshet mást magának...
3/8 anonim válasza:
hát a bizalmatlanság nagyon csúnya dolog. lehet a féltékenységének valami alapja?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, nincs semmi alapja, nekem ő az egyetlen pasi az életemben...és teljes szívemből szeretem...elmondtam neki már sokszor, azt mondta hogy elhiszi és ő is szeret, de mikor rájönnek ezek a féltékenységeskedései akkora nem látom rajta hogy elhinné hogy szeretem...
2008. júl. 6. 20:58
6/8 anonim válasza:
Ha féltékenykedik a barátod akkor tuti van alapja... csak kicsit gondold körbe vagy végig h miért is lehetne féltékeny!nem hanyagoltad el nagyon?ugyan annyi időt töltesz vele mint az előtt?ugyan úgy viselkedsz vele mint azelőt mielőtt féltékeny volt? mert csak úgy valamiért nem féltékenyül be az ember... cska ha van valami oka rá!ez szokott az lenni h régi barát msn-en próbálkozik,bulik alkalmattával jobban kicsiped magad mint ha vele mennél el és ez úgy jön le neki h pasizni mész, vagy éppenséggel csak kevesebbet vagy vele valamiért...
7/8 A kérdező kommentje:
16...de ez miért fontos?
2008. júl. 7. 16:44
8/8 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom hogy nincs oka féltékenykedni...én nem járok el bulizni mert nem engednek...nem hanyagolom el mert szinte minden nap találkozunk..és ő az első komoly kapcsim és a régi baátaimmal nem tartom a kapcsoltatot...azt se tudom élnek-e még...
2008. júl. 7. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!