Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm bulimiás, hogyan szoktassam le róla, hogy ne utáljon meg?
Több mint 10 hónapja együtt vagyunk. Szóba került ez a betegség, és mondhat hogy ő is bulimiás volt. Most 18 éves, és körülbelül 15 évesen voltak ezek a gondok vele, de a szülei azt hitték elmúlt. Mondtam a barátnőmnek, hogyha még egyszer meghánytatja magát, akkor szakítok vele. Azt hittem ez elég ok arra, hogy többet ne merje, de ma mondta, hogy meghánytatta magát, mert mérges volt rám. Hogy miért volt rám mérges, abba most ne menjünk bele...
Szóltam az anyjának, hogy tudjon róla, mert nem tudott. Ennél többet nem tudom, hogyan tudnék segíteni, mert lehet hogy dühös rám, amit nem értek hogy miért, hiszen csak segíteni szeretnék neki. Mert ugye ez egy halálos betegség.
üdv: Egy 18 éves kétségbe esett srác!
gec azt olvastam h bulimániás:ASD:ASSDSSSSSDDDDDAS:Das:Das
Pszichológus nem ártana, de járj mindig a kedvébe, h véletlenül se csinálja ezt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!