Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm bulimiás, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm bulimiás, hogyan szoktassam le róla, hogy ne utáljon meg?

Figyelt kérdés

Több mint 10 hónapja együtt vagyunk. Szóba került ez a betegség, és mondhat hogy ő is bulimiás volt. Most 18 éves, és körülbelül 15 évesen voltak ezek a gondok vele, de a szülei azt hitték elmúlt. Mondtam a barátnőmnek, hogyha még egyszer meghánytatja magát, akkor szakítok vele. Azt hittem ez elég ok arra, hogy többet ne merje, de ma mondta, hogy meghánytatta magát, mert mérges volt rám. Hogy miért volt rám mérges, abba most ne menjünk bele...

Szóltam az anyjának, hogy tudjon róla, mert nem tudott. Ennél többet nem tudom, hogyan tudnék segíteni, mert lehet hogy dühös rám, amit nem értek hogy miért, hiszen csak segíteni szeretnék neki. Mert ugye ez egy halálos betegség.

üdv: Egy 18 éves kétségbe esett srác!

2011. aug. 6. 00:16
 1/5 SwedishTime ***** válasza:
100%
Pszichológus.
2011. aug. 6. 00:21
 2/5 Panda Péter ***** válasza:
bezony, itt csak az segíthet.
2011. aug. 6. 00:33
 3/5 anonim ***** válasza:

gec azt olvastam h bulimániás:ASD:ASSDSSSSSDDDDDAS:Das:Das

Pszichológus nem ártana, de járj mindig a kedvébe, h véletlenül se csinálja ezt..

2011. aug. 6. 00:34
 4/5 .Daniel. ***** válasza:
0%
Én tartanám magam a szavamhoz haver. Most komolyan azzal áll rajtad(valójában magán) bosszút hogy behány? Ha neki fontosabb a betegsége mint a saját párja miről beszélünk? A társadalom szerint nem lenne szép dolog ezért otthagyni és mégis megtenném. Amint kigyógyult jöhet vissza de ameddig beteg és azért haragszik mert segíteni akarok akkor az gáz. Biztosan szereted és így nehéz is lehet ezt megértem. Te rajta nem tudsz segíteni csak egy erre szakosodott személy. De ha nem önszántából megy hanem ti rángatjátok el akkor az kb semmit nemfog érni. Azért én sok sikert és türelmet kívánok.
2011. aug. 6. 10:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt! Sikerült hatnom rá. Abbahagyta! :D Lehet gratulálni! Lehet elmegyek Pszichológusnak :D
2011. szept. 13. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!