Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Egyszerűen már nem tudom a helyén kezelni a helyzetet.
23 éves lány vagyok. 4 évvel ezelőtt jöttem össze a barátommal. Én egy átlagos család középső gyermekeként sosem nélkülöztem, de nem úszkálunk a pénzben. A barátomék...ellenben igen.Öten vannak testvérek.Elég sok feszültséget okozott köztünk a rangi kérdés,de mind a húga miatt volt. Valamiért, olyan szinten utál, hogy megfogalmazni is lehetetlen. Nem volt olyan nap, hogy akár iskolában, akár máshol keresztbe nem tett volna nekem. Persze, próbáltam vele beszélni, de ő a szemembe mondta, hogy nem vagyok elég jó a testvéréhez. Aztán megpróbáltam elkerülni,inkább nem is mentem hozzájuk többet.
Majd történt egy szerencsés eset. 1,5 évvel ezelőtt az édesapjuk felajánlotta a csajnak, hogy költözzön ki hozzá Amerikába. Hála Istennek, ez megtörtént.
Azután minden rendben volt, a barátommal sem volt köztünk soha még csak egy rossz szó sem. Pár hónappal ezelőtt sajnos anyagi okok miatt költöznünk kellett, és míg anyáék a mamánál,én a barátomnál szálltam meg.
Most hazajött, egészen Januárig, pár nappal ezelőtt. Háromszor annyira beképzelt mint volt, és háromszor olyan b.nkó is. Egyből kikérte magának,hogy én mit keresek ott, majd minden adandó alkalmat megragadott, hogy beszóljon,szemétkedjen és a többi. Már a barátomnak is hiába szólok, rajta meg azt veszem észre, nem is érdekli. Mit tehetnék? Ha lenne hova, elmennék, de egyszerűen már nem tudom helyén kezelni a dolgot, elkerülni meg nem tudom. Iszonyatosan rosszul érzem magam.
Valakinek van tanácsa?
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!