Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha összejövök egy pasival akk megváltozik minden, és egyszerűen nem tudom kezelni a helyzetet?
Háhááá! Rákérdezek: rák vagy? :D Horoszkóp szempontjából...
Jön a kevésbé vicces része, én pont ugyanilyen vagyok, srácban... Vagyis, amíg nem jövök össze Vele, tök jól elvagyunk, meg minden... És amint összejövünk, amint... Voltaképp "beleszeretek" úgy igazán, nem tudok már beszélgetni Vele... 23 éves vagyok.
Hát talán izulsz, idegeskedsz valami miatt, nem tudom igy megmondani mi lehet a gond. Próbáld lazábban venni a kapcsolat dolgát, tudom nem könnyű de meg kell mindent mozgatni érdekében.
sok sikert.
Szerintem az a bajod, hogy képtelen vagy feloldódni a párkapcsolataidban. görcsölsz, nem engeded át magad az érzésnek, ami egy teljes és boldog párkapcsolattal jár. próbálj meg lazítani és élvezni a baráoddal való együttlét minden percét, és akkor nem fogsz ilyeneken agyalni, hogy miről dumáljatok, az majd jönni fog magától!
(szintén nyilas) 23 L:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!