Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szórakozik ez a lány, vagy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozik ez a lány, vagy?

Figyelt kérdés
Van egy lányismerősöm, akivel régóta ismerjük egymást ès elvileg kölcsönös a vonzalom. Én jelenleg külföldön tanulok, de levelezni kezdtünk nyáron és megegyeztünk, hogy most, mikor itthon vagyok, összefutunk. Randi, ha úgy tetszik. Eljött a nap, de ő üzenetben kifejtette hogy maga alatt van egy másik férfi miatt, ne talizzunk. Felkerestem később, az ittlètem utolsó hetében, de akkor meg azt mondta, hogy már késő, nincs értelme, de nem velem van a baj és kedvel. Szórakozik ez a lány vagy tényleg csak rossz volt az időzítés ?! Egyébként káprázatosan szép és művelt, sportos lány, egyszóval nem szívesen mondanék le róla. De bohóc se akarok lenni. Mit tegyek? Keressem még?

2013. okt. 15. 13:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Szórakozik? Szerintem csak nem kellesz neki eléggé, inkább más pasit akar. Most ezt értsd ahogy akarod. De ez sztem nem feltétlenül szórakozás kategória. Vagy nem tudom, ez alatt te mit értenél...
2013. okt. 15. 13:18
 2/4 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszt :)

ugy ertettem, hogy vajon szandekosan jatszik velem, direkt szivat?

Egyebkent 23/ F

2013. okt. 15. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyilvan tetszel neki, de ugy tunik, hogy mashoz kotodik meg erzelmileg. Raadasul te messze is vagy tole, igy lehet nem tud veled komolyan mit kezdeni.

Biztos maga alatt van egy masik pasi miatt ha azt mondta, kifogasnak amugy is barmi csak jobb lenne ennel. Oszinte volt veled, ertekeld! majd kiheveri azt a masikat, es akkor talan osszejohettek.

Hagyd egy kicsit, amig o jelentkezik ezek utan.

2013. okt. 15. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szivat, ugyan miért szivatna? Tetszel neki, viszont sajnos nem eléggé, hiszen mint látod más férfi iránt is érdeklődik, nem nyerted el meg a figyelmét egyedüliként. Meg gondolom nem is nagyon akar veled komolyan kezdeni ha alig talizhatnátok.
2013. okt. 15. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!