Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből lehet rájönni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet rájönni, hogy a lány csak játszik/szórakozik veled?

Figyelt kérdés

Összeismerkedtünk, minden jól ment, telszámcsere, stb.

De nem vagyok benne száz százalékig biztos, hogy tényleg komolyan gondolja a továbbiakat.

Miből lehet levonni, hogy csak szórakozni akar? Mik azok a jelek?

2013. okt. 13. 22:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
legyél empatikus aztán megérzed a gondolatait, vagy legyél rendőr és vidd be kihallgatása, nincs más lehetőség.
2013. okt. 13. 22:51
 2/9 anonim válasza:
Nehéz kérdés.. mert baromira emberfüggő. Nálam az minősül szórakozásnak ha két hétig beszélgettek chaten vagy valami , rakja rád a nagyot, és baszik találkozni ha megkérdezed, még megsértődik... idő kella bizalomhoz meg ilyen dumák... menjen a............................. az ilyen :D:D:D
2013. okt. 13. 22:52
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Ha ki nevet a végéneztek, vagy ha kártyáztok, valószínűleg játszik veled, és ha együtt mentek egy klubba, veled fog szórakozni!
2013. okt. 13. 22:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Szép lány, érdeklődés is kölcsönös... csakhát nem látok a fejébe. Speciel én el tudnám vele képzelni a továbbiakat.

Viszont ha nem lesz belőle semmi, akkor az egész csak időpocsékolás.

Nem is akarom elsietni, hogy mindjárt a második vagy harmadik találkozásnál lebombázni az érzéseimmel. Az eléggé riasztó. :P Nem?

Jöhetnek még a válaszok/vélemények :)

2013. okt. 13. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Az élet is egy játék.
2013. okt. 13. 23:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves 23:08

Nem az volt a kérdés, hogy "Játék-e az élet".

2013. okt. 13. 23:13
 7/9 SIDLER22 ***** válasza:
82%
Kérjél tőle valami nagyot P.L.: Nyelves csókot és ha visszautasítja nagy rá az esély hogy csak hülyül veled.
2013. okt. 15. 16:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha bizonyos ideig érdeklődik irántad,lelkes,találkozni szeretne,minden simán megy,aztán egyszer csak eltűnik,elkezd bizonytalankodni,nem keres,elfordul tőled,akkor valószínűleg csak időtöltés vagy számára.Az ilyen embereket könnyen ki lehet szűrni,csak figyelni kell a gesztusait.Mondjuk egyik nap még kedves és érdeklődő,aztán egy hétig nem hallat magáról,vagy egyik nap még találkozni akar,utána sorban mondja le a randikat.
2013. okt. 15. 16:15
 9/9 mediamano válasza:
Valaki mondjuk egy nő, legyen már szíves megmondani hogy mire jó ez a játék? Ez csak teszt?? Egyiknap minden happy, csak úgy forr a levegő, másik nap meg minden ok nélkül elfordul és hiába kérdezem mi a baja semmi válasz.... Igy ment két napig és el hajtottam de látszik az arcán hogy megviseli... Ha nem gondolja komolyan akkor nem kéne hogy így reagáljon... Valaki vilagositson már fel mert nem értem... Nem adtam rá neki okot... Vagy féltékeny?
2019. nov. 23. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!