Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tervezzem a közös jövőnket a férjemmel, ha olykor ijesztő megjegyzéseket tesz?
Figyelt kérdés
Olyasmiket mond, hogy egyszer úgy is meg fog ölni, de szerintem csak poénkodik... Rendes ember, de olykor szabályosan tartok tőle. Tanácsok?2013. okt. 14. 23:05
1/23 anonim válasza:
Nem kell ezt komolyan venni. Egyszer meg úgyis meghalsz, nem mindegy, hogyan történik?
2/23 anonim válasza:
Te aztán tudod, kihez kell hozzámenni. Küldd el pszichológushoz, majd az kiszedi belőle, hogy meg akar-e ölni.
4/23 anonim válasza:
kérdezz rá szerintem egyenesen. Olyan emberrel nem lehet boldog kapcsolatban élni, akitől fél az ember
5/23 anonim válasza:
szólj neki, hogy legyen szíves ne viccelődjön a haláloddal
6/23 anonim válasza:
Győződj meg arról, hogy tényleg csak poénkodik-e, majd ha ez megvolt, akkor dönts, hogy tényleg akarod-e ezt az egészet.
7/23 anonim válasza:
Csak viccel. Én is mindig csak poénból mondtam a feleségemnek. Ami utána történt, az csak baleset volt..
8/23 anonim válasza:
Biztos, csak viccelődik. - de ha ilyen hajlamai vannak, akkor keress bizonyítékokat, például mindig ő hozza fel a mirelit húst a fagyasztóból? - mert akkor lehet, hogy van ott már pár volt feleség :D:D
9/23 A kérdező kommentje:
Hát néha, ha viccelődünk, felmerül, de máskor is, teljesen véletlenszerűen, csak úgy beböki...
Nagyon szeretem és a kapcsolatunk alapjában véve rendben van, de ezek a megjegyzések kiakasztanak...
2013. okt. 14. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!