Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány kicsit vadócabb, az ijesztő nektek, fiúk? Részletek lent. (kicsit hosszú lesz, előre is bocsánat)
Szóval nem (csak) szexualitás terén gondolok vadságra. (igen, rólam van szó, van párom, nem kérek priviket, csak az átlag pasi véleménye érdekel.:)
Kicsit szarkasztikus humorom, élénk viselkedésem, határozott fellépésem van elsőre, de alapvetően kedves vagyok. :) Kicsit nagy a szám, de nem dominálok le senkit.
Rólam azt kell tudni, hogy bár nagyon nőiesen öltözködöm, de metalface vagyok (tök mindegy, hogy felveszek-e olyan cuccokat vagy se, azonnal levágják. nem tudom, miért.:D)Múltkor buliban mondták rólam, hogy vad vagyok, és elgondolkodtatott. :)
Alapvetően nagyon fejlett empátiás készségem van (ebből élek), és nagyon gondoskodó, gyengéd tudok lenni, de sose tudtam magamat törékeny virágszálnak eladni, már csak a testalkatom miatt sem. (nem kövér vagyok, hanem a sok sporttól izmos, meg most feljött kb 5 kiló plusz, hogy kicsit összepunnyadtam)
bocsi még egyszer a hosszas magyarázatért, kellett az összképhez. :D
Szerintem nem ijesztő,legalábbis számomra nem az.
Megkérdezhetem,hogy az empatikusságot hol lehet így hasznosítani?
Tehát mire céloztál ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!