Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZERETLEK- mi olyan ijesztő ebben a szóban egyes férfiaknak?
Erre szokták mondani
I Love You --- Bullshit
mindkettő 8 betű...
És nem ijesztő, csak nekem egy nő ne mondogassa, hanem
éreztesse :) (Érdekes, nálam megérzi a barátnőm ahelyett,
hogy papagájként mondogassam).
Azért mert a szerelem szó mindenkinek mást jelent. Én is az a típus vagyok, aki "futna". Elmondom miért.
Én akkor mondom a szeretlek-et ha tényleg úgy gondolom. Nem az a lényeg, hogy 5 percenként hajtogassuk, így elcsépelt, és lényegét vesztett szó lesz. Ha mondom, akkor úgy is gondolom. Azt gondolom tudod, hogy nincs első látásra szerelem, ahhoz idő kell. Ha pedig egy olyan pasinak mondod, hogy szereted, aki úgy gondolkodik mint én, és ő még nem érez hasonlóan irántad, akkor visszavonulót fúj.
Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy ő nem kedvel, nem akar veled lenni, esetleg hogy nem fog szeretni. Egyszerűen nem akarja azt, hogy átverjen téged. Mert ugye ha egy lány azt mondja szeretlek, akkor a fiúnak azt kell mondania, hogy én is. Ha nem mondja akkor abból sértődés lesz, és szakítás. Ha meg mondja akkor hazudik, hisz neki a "szeretlek" többet jelent talán mint neked.
A tanácsom az, hogy próbálj beszélni vele, légy megértő, és egy pillanatra se mutasd úgy, hogy megsértődtél, azért mert meghátrált. Kérdezd meg, hogy mi a baj, miért nem akart veled találkozni pár napig. Lehet el fogja mondani azt amit fent írtam, lehet hogy kitalál valami hülye kifogást. De a lényeg az, hogy ne csikard ki a társadból azt, hogy szerelmet valljon. Hidd el, ha úgy érez, tudatni fogja, ha nem is verbálisan.
Utólag megjegyezném, hogy ez csak egy bizonyos férfi típusra jellemző. Lehet neked nem ilyen a kiszemelted, és valami más miatt futott el. Viszont ez is lehet, ezért írtam le.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!