Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy forever alone nő az vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy forever alone nő az vonzó vagy taszító a férfiaknak?

Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 10:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem mindegy ha úgyis FA?
2013. márc. 18. 10:50
 2/11 A kérdező kommentje:
A remény hal meg utoljára. De lehet új kedvencem egy szarok rája. :D
2013. márc. 18. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez alatt azt érted, hogy nem volt még kapcsolata? Az nem taszító.

De ha azt érted, hogy nem volt és nem is akar, akkor az egyáltalán nem vonzó.

2013. márc. 18. 10:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem volt még kapcsolatom, szeretnék, de reménytelennek érzem. Élőben nem megy. mindenki azt hiszi napi egy tucat jelentkezőm van, de valójában senki nem jön oda hozzám. Ha mégis akkor nem az intelligensebb fajtából való, csak nagyképű bulizós divatmajmok.
2013. márc. 18. 10:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Merre laksz? :)
2013. márc. 18. 10:57
 6/11 A kérdező kommentje:
21 vagyok. Privátban elárulom hol élek.
2013. márc. 18. 10:58
 7/11 Baccardi01 ***** válasza:
Ne aggódj! Eljön a te időd is. Amikor nem is várnád akkor fog majd rád találni valaki, vagy fordítva.
2013. márc. 18. 11:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Számomra inkább vonzó lenne.
2013. márc. 18. 12:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Az. Legalább nincsenek idióta barátnői akik fúrnának engem a hátam mögött.
2013. márc. 18. 13:26
 10/11 Antonius Caepio ***** válasza:

Megvannak az előnyei illetve hátrányai. Kapásból annyi, hogy vonzó lehet a titokzatosság; "Miért magányos ez a lány? Vajon milyen lehet?"

Taszító is lehet viszont, mert arra is gondolhatnak, hogy nem véletlenül vagy magányos; "Biztos valami difije van."

Tehát ezt így nem lehet megmondani. Nekem személy szerint, ha tetszik egy lány, akkor adok neki esélyt, hogy megmutassa milyen is. Nem érdekel, hogy mások mit gondolnak róla.

2013. márc. 18. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!