Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell r*bancnak öltöznünk, hogy tetszünk a férfiaknak?
Figyelt kérdés
A férfiak csak a magas sarkús tegyünk ki mindenünk féle lányokat bámulják meg és dicsérgetik.
A párom csak akkor dicsér meg engem is, ha kirittyentem magam, miniruha stb. A hétköznapokon soha, amikor poló farmer összeállításban vagyok.
2013. márc. 2. 22:30
2/31 anonim válasza:
Hát Én nem tudom :D Miért öltözől ribinek?
3/31 anonim válasza:
Ez hülyeség, én nekem pont az jön be ha egy lány egyszerű, és nem úgy öltözködik mint egy r*banc.
4/31 A kérdező kommentje:
Nem én öltözöm ribinek ... olvasd el mégegyszer a kérdést, ha nem tudod értelmezni -.-
2013. márc. 2. 22:32
5/31 anonim válasza:
Ez nemigaz, Én megfordulok az utcán a füstölgő pizza után is.
6/31 anonim válasza:
#3 +1
Nekem az kell, hogy legyen egy természetes "szépsége".
Hiába a smink, kirittyentés, ha másnap meglátom, minde-
zek nélkül, és falat bontva menekülök.
7/31 anonim válasza:
Nem attól fogsz tetszeni a férfinak, hanem azért mert így sokkal feltűnőbb jelenség vagy. De ettől függetlenül egy farmer póló összeállításban is ugyanúgy tetszel neki, de mivel az elég hétköznapi és sokszor lát benne ezért nem fogja állandóan azt mondani, hogy milyen jól nézel ki.
8/31 anonim válasza:
Miért érzed, azt hogy ribinek kell lenned, hogy érdekeljenek ? Így nem érdeklődnek utánad ? Milyen elfojtott vágyaid voltak gyermekkorodban lányom ? Mesélj anyádról.
9/31 anonim válasza:
De azért ne általánosítsunk.....
Nekem mondjuk nem jön be ha ribanc, vagy annak öltözik valaki!
10/31 anonim válasza:
Én azt szeretem ha a barátnőm nincs kirittyentve, mackó, papucs esetleg az én kötött pulcsim... nem a sminket vagy a minirucit szeretem. 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!