Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell r*bancnak öltöznünk, hogy tetszünk a férfiaknak?
A férfiak csak a magas sarkús tegyünk ki mindenünk féle lányokat bámulják meg és dicsérgetik.
A párom csak akkor dicsér meg engem is, ha kirittyentem magam, miniruha stb. A hétköznapokon soha, amikor poló farmer összeállításban vagyok.
A rib.ancos öltözködés feltűnő, figyelemfelkeltő, ezért bámulják meg az ilyen csajokat...
Egyébként azt ajánlom, hogy légy hű a stílusodhoz, ne másoknak akarj megfelelni! Nekem is volt olyan időszakom, amikor azon kattogtam, másoknak mi tetszik, és ennek akartam megfelelni... De mára már nem érdekel az egész, maradok a sminktelen arcnál és a csinos, elegánsabb öltözködés mellett. Nem vagyok színész, hogy szerepet játszak, nem fogom csak azért rosszul érezni magamat a bőrömben, hogy másoknak tetszek. :)
Pont az ilyen nőkkel nem állok szóba.:D
Az a jó,hogyha egyszerű.
Nő vagy,legyél szép.
De ha csak így tudsz érvényesülni,ott bajok vannak..
Nem lehet, hogy téged nem is az általános kérdés érdekel, hanem az zavar, hogy a párod nem dícsér? Mert ezt viszont vele kellene megbeszélned...
Egyébként nekem az a véleményem, hogy azért szeretnék majd olyan lánnyal összejönni, aki mellett felébredni is jó... Részemről többnyire kerülöm is az ilyen "magassarkú + többet mutat, mint takar" jelleggel öltözködő lányokat.
Én meg azt nem értem, hogy miért minősül ribancnak az aki nőiesen öltözködik?
Én is nagyon csípem az ilyen platformos tűsarkúban tipegő csajokat. Sőt a testhez álló öltözéket is.
A póló+farmerral nincs akkora baj, hogy egy csőszárú farmerről van szó, plusz valami testhezálló pólóval van.
Nyilván ha minden nap a semmiért dicsérne, semmi értéke nem lenne a dicséretnek.
Viszont motiváljon, hogy minden nap csinos legyél.
Mégis csak nő vagy basszus...
Jól van ismét köszönöm MINDEN nőtől az általánosítást. NEM! NEM TETSZIK nekem legalább is az ha valaki rib@ncnak néz ki. Az átlagos lányokat preferálom ha hiszed ha nem. A barátod mindössze hülye, és egyszerű mint a faék, ennyi. Apróságok elbűvölik az apró elmét.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!