Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell r*bancnak öltöznünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell r*bancnak öltöznünk, hogy tetszünk a férfiaknak?

Figyelt kérdés

A férfiak csak a magas sarkús tegyünk ki mindenünk féle lányokat bámulják meg és dicsérgetik.

A párom csak akkor dicsér meg engem is, ha kirittyentem magam, miniruha stb. A hétköznapokon soha, amikor poló farmer összeállításban vagyok.

2013. márc. 2. 22:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

A rib.ancos öltözködés feltűnő, figyelemfelkeltő, ezért bámulják meg az ilyen csajokat...

Egyébként azt ajánlom, hogy légy hű a stílusodhoz, ne másoknak akarj megfelelni! Nekem is volt olyan időszakom, amikor azon kattogtam, másoknak mi tetszik, és ennek akartam megfelelni... De mára már nem érdekel az egész, maradok a sminktelen arcnál és a csinos, elegánsabb öltözködés mellett. Nem vagyok színész, hogy szerepet játszak, nem fogom csak azért rosszul érezni magamat a bőrömben, hogy másoknak tetszek. :)

2013. márc. 2. 22:41
 12/31 anonim ***** válasza:
Egy üzletbe is hamarabb és többen mennek,ha nem csak jó áru van ott,hanem a kirakatba is ki van minden pakolva,ez az oka.De sok nő is azt szereti ha a férfiak izompólóban,drága farmerben,drága derékszíjjal feszítenek.
2013. márc. 2. 22:43
 13/31 anonim ***** válasza:

Pont az ilyen nőkkel nem állok szóba.:D

Az a jó,hogyha egyszerű.

2013. márc. 2. 22:45
 14/31 anonim ***** válasza:

Nő vagy,legyél szép.

De ha csak így tudsz érvényesülni,ott bajok vannak..

2013. márc. 2. 22:45
 15/31 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy téged nem is az általános kérdés érdekel, hanem az zavar, hogy a párod nem dícsér? Mert ezt viszont vele kellene megbeszélned...

Egyébként nekem az a véleményem, hogy azért szeretnék majd olyan lánnyal összejönni, aki mellett felébredni is jó... Részemről többnyire kerülöm is az ilyen "magassarkú + többet mutat, mint takar" jelleggel öltözködő lányokat.

2013. márc. 2. 22:50
 16/31 anonim ***** válasza:
Utálom a ribiket, nagyon nem jön be az a kinézet. Előbb veszem észre a farmeres/polós lányokat. 20/F
2013. márc. 2. 22:52
 17/31 anonim ***** válasza:
41%

Én meg azt nem értem, hogy miért minősül ribancnak az aki nőiesen öltözködik?

Én is nagyon csípem az ilyen platformos tűsarkúban tipegő csajokat. Sőt a testhez álló öltözéket is.

A póló+farmerral nincs akkora baj, hogy egy csőszárú farmerről van szó, plusz valami testhezálló pólóval van.

Nyilván ha minden nap a semmiért dicsérne, semmi értéke nem lenne a dicséretnek.

Viszont motiváljon, hogy minden nap csinos legyél.

Mégis csak nő vagy basszus...

2013. márc. 2. 22:58
 18/31 anonim ***** válasza:
Kiváncsi lennék,hogy nézel ki,és hogy öltözkdsz.Lehet az is,hogy csak fiatal vagy még.
2013. márc. 2. 23:01
 19/31 anonim ***** válasza:

Jól van ismét köszönöm MINDEN nőtől az általánosítást. NEM! NEM TETSZIK nekem legalább is az ha valaki rib@ncnak néz ki. Az átlagos lányokat preferálom ha hiszed ha nem. A barátod mindössze hülye, és egyszerű mint a faék, ennyi. Apróságok elbűvölik az apró elmét.

22/F

2013. márc. 2. 23:13
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne is haragudj, de hülye a megközelitésed. Ha valaki gyorsan izgalomba akar hozni minél több F-t, annak megfelelöen viselkedik, öltözik. AZÉRT, HOGY TETSZEN!!! Te miért várod el a párodtol, hogy löttyedt farmer/ kinyult polo/megsavanyodott krumplifözelékszag izgalomba hozza?
2013. márc. 2. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!