Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell r*bancnak öltöznünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell r*bancnak öltöznünk, hogy tetszünk a férfiaknak?

Figyelt kérdés

A férfiak csak a magas sarkús tegyünk ki mindenünk féle lányokat bámulják meg és dicsérgetik.

A párom csak akkor dicsér meg engem is, ha kirittyentem magam, miniruha stb. A hétköznapokon soha, amikor poló farmer összeállításban vagyok.

2013. márc. 2. 22:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nekem különösen az tetszik,mikor nyáron azok a vékony fehér nadrágok rásimulnak a csajok seggére,még a tanga is kilátszik alatta,ha van rajtuk egyáltalán.Tetszik mikor kinn van a hasuk,válluk.Szexinek tartom a magassarkúkat is és az ízléses sminket.A sportcipő,lógós nadrág stb viszont nem jön be egy lányon,ha csak nem futni megy éppen.Nekem a ribancos stílus tetszik most akkor?
2013. márc. 2. 23:28
 22/31 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy löttyedt farmer és kinyúlt pólóban büdösen mászkálok kedves utolsó előtti ?????

Csőszárú farmer, nem kopott vagy kinyúlt pólóban, és képzeld el szoktam fürdeni naponta meg parfüm ...

Engem csak az zavar, hogy ritkán látok olyat, hogyha egymás mellett áll 2 lány, abból az egyik ribancos öltözékben a másik pedig normális hátköznapi viseletben, akkor a ribancosat bámulja mindenki.

És ne értsétek félre, nem fogok ezért máshogy öltözködni, egyedül bulikba szoktam máshogy öltözködni.

2013. márc. 2. 23:37
 23/31 A kérdező kommentje:
Plusz a párom mindig nyaggat, hogy tegyem már le a farmer+póló stílust, mert nem nőies. :s
2013. márc. 2. 23:39
 24/31 anonim ***** válasza:
A párodnak bizonyára igaza lehet.
2013. márc. 2. 23:46
 25/31 anonim ***** válasza:
Már megint az általánosítás. Nem unjátok még?
2013. márc. 3. 00:13
 26/31 anonim ***** válasza:
#23-hoz: hojgy milyen igaza van a párodnak? (Persze te hiheted azt, hogy a farmer/polo a nöi öltözék -mert egy surmoka 10 évvel ezelött azt mondta neked, hogy farmerben milyen jo a se-ged, a poloban meg jok a csöcseid- de probálj meg a párodra is hallgatni néha!!!)
2013. márc. 3. 00:27
 27/31 A kérdező kommentje:
Utolsó: akkor mi a nőies? télen is miniszoknyába meg topban mászkálni? ...
2013. márc. 3. 01:12
 28/31 anonim ***** válasza:
ismertem egy lányt aki télen miniben járt...nem is kellett másra csak arra.amíg jól érzed így magad nincs baj.légy önmagad ne akarj más kedvéért megválltozni.ez a fiu nem értékel téged..adj túl rajta ..sok hal van a vízben .megfogod taláni az igazit....sok sikert.22f
2013. márc. 3. 02:22
 29/31 anonim ***** válasza:

Mégis miért van az, hogy felénk csak ribancok vannak? :D Egyébként meg, aki csak az ilyeneket veszi észre, az hidd el jobb, hogy téged elkerül. Mert nem sok minden akar azon kívül, hogy megdöntse a másikat.

A farmer+póló meg egyáltalán nem gond. Legalábbis én az ilyen lazább, sportosabb stílusú nőket szeretem. Persze nem azt mondom, hogy egy egyrészes ruha rossz dolog, vagy egy mini, egy toppal. De nem kell mindig azt hordani.

Elég nagy probléma, hogy a nők többsége, csak ezzel tudja felkelteni a férfiak figyelmét, mert több nincs benne...

24/F

2013. márc. 3. 12:11
 30/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-)
2013. márc. 3. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!