Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találta már meg itt valaki élete szerelmét agykontrollal? Vagy hogyan, hol máshol? Merre találjam meg? 18/L
Figyelt kérdés
Légyszi csak azt ne, hogy bulizzak, mert ez felejtős. Ezenkívül minden más ötletet szívesen fogadok.2009. nov. 10. 20:08
11/14 anonim válasza:
21:04: az agykontroll is jelentősen épít a vonzási törvényre, úgy ahogy a ** is meg minden más természettudomány - csak a Titok c. könyvnek/filmnek jobb volt a reklámja ezeknél...
Másik 21:04: olvasd el az előző kommentem, ide is csak ezt tudom írni. A fekete mágiában nem hagysz lehetőséget a másik szabad akaratának, így az visszaüthet, míg az agykontrollnál csak elmondhatod neki miért lenne jó ha úgy lenne ahogy te szeretnéd. Ettől még a szabad akarata megmarad.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
12/14 A kérdező kommentje:
utolsó köszi. Amúgy én is így gondolom/tudom. Írtam mailt.
2009. nov. 10. 21:23
13/14 anonim válasza:
Hát, én suliból csetelgettem, akárcsak barátnőm. Kiderült, hogy pár kilométerre lakunk egymástól, és már kilenc éve szépül a dolog. 29/F
14/14 A kérdező kommentje:
Jó nektek. :) Én is neten ismerkedem, de egyenlőre semmi.
2009. nov. 11. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!