Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom mindig átölel alvás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mindig átölel alvás közben. Ma szóltam neki, hogy engem akadályoz a forgolódásban ezért ne ölelgessen. Erre megsértődött, szerinte nem is szeretem. Erre most mit mondjak?

Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 20:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem tudok normálisan aludni, mert nehéz a karja és zavar, hogy rajtam van. Miért nem tud normálisan aludni?
2013. okt. 14. 20:30
 12/15 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=y6KjOT_oPxE

Próbáld ki Rossz "ölelve gurít" technikáját. :D

2013. okt. 14. 20:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Kiprobalhatnatok azt h csak fogjatok egymas kezet. mi a parommal alapvetoen atoleljuk egymast, csak nyaron negyven fokban a kezfogas elonyosebb :D
2013. okt. 14. 21:00
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Talán ha nem azt mondod, hogy ne ölelgessen, hanem azt, hogy nehéz a keze és válasszatok valami más alvási pózt. Mondjuk csak odabújik hozzád. Aztán, ha elaludt, te arrébb gurulhatsz, ha zavar.

Az én párom is úgy szeret elaludni, hogy átölel és biztos vagyok benne, hogy sz*rul esne neki, ha azt mondanám: ne ölelgessen. Viszont nem sértődik meg, ha megmondom neki, hogy bocs, de kicsit nehéz a kezed, vagy hogy kicsit arrébb megyek, mert elzsibbadt a karom.

2013. okt. 14. 21:23
 15/15 anonim ***** válasza:
tudni kéne tiszteletben tartani a másikat. ezzel az erővel te is mondhatnád azt, hogy nem szeret, mert nem hagy aludni a bújásával. én sem bírom, már azt sem ha csak hozzám ér a barátom alvás közben, és nem az érzéseimmel van a gond, egyszerűen csak egyedül szeretek aludni, mert máshogy kényelmetlen. az ilyen kézfogás meg átölelés meg a halálom. fogja fel hogy neked ez így nem megy, és nem tudsz aludni így, ha meg pampog akkor előveheted te is a "nem szeretsz" kártyát. érdekes, az én barátom ezt azonnal meg tudta érteni, annak ellenére hogy bújós típus, és nem jött hülye hisztikkel.
2013. okt. 14. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!