Szerintetek hogy csináljam? :S
Tegnap megtalálták az ellenőrzőmet anyáék és nagyon leszidtak, amiért hazudtam, azt mondták nem mehetek sehová, elfogadom, teljes mértékben igazuk van!!!Ezt nem tudja keresztapám és a nagynéném, akiket nagyon-nagyon szeretek, és azt mondta ma a nagynéném, hogy kérdezzem meg anyáékat, hogy holnap ott aludhatnék-e.Nem szeretném megkérdezni, mert nem lenne a válasz, de nagyon szeretnék menni.Most kellene visszahívnom, hogy na mégis mit akarok, de én sem tudom.Nem szeretném ha megtudnák, hogy mi miatt nem mehetek, és azt sem, hogy megbántsam őket, egyszerűen anyáék tudta nélkül szeretném megmondani, hogy nem, de milyen indokkal?
Bocsi a sok rizsáért, köszönöm a válaszokat.:)
" hogy nem, de milyen indokkal?"
Eddig is a hazugságod miatt szívtál és kerültél ilyen helyzetbe, most is a hazugságot választod.Ahelyett, hogy igazat beszélnél, és a saját dolgodat egyenesen felvállalnád. Hát nem lennél a szívem csücske az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!