Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó nőket merrefelé érdemes keresni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet h én egy igazi szemétláda, bunkó, tapló, csávó vagyok és hozzám hasonló csajt keresek, mert a kis rendes csajok mind kikészülnek mellettem hosszabb távon :D2013. okt. 14. 00:11
1/20 anonim válasza:
Bunkók mindenhol vannak, nem lesz nehéz dolgod :D
2/20 anonim válasza:
faluszéli talponállókban, utolsó lebujokban
5/20 A kérdező kommentje:
de egyik se az, csak az elején.. van egy pillanat amikor megtörnek és aztán ugyan olyanok lesznek mint aki már az első pillanattól kezdve is sírósnak számít :D
2013. okt. 14. 00:18
6/20 anonim válasza:
Menj le a hajógyári szigetre. Ott aztán válogathatsz kedvedre. :D
7/20 anonim válasza:
De legalább bevallotta! Az utcán du. találsz xD
8/20 anonim válasza:
Itt vagyok! (csak foglalt)
Az egyéb emberi kapcsolataimban egyébként normális, de a párkapcsolataimban rohadtul bunkó tudok lenni. Kíváncsi lennék melyikőnk készülne ki hamarabb.... :D
9/20 anonim válasza:
A legjobb helyen keresgélsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!