IX. Kerületben merrefelé érdemes lakást venni?
Figyelt kérdés
A munkám miatt muszáj odaköltöznöm, de vidéki vagyok és nem ismerem annyira a kerület hátrányait/előnyeit. Azt tudom, hogy Ráday utca és környéke nagyon szép, elit hely, de ott drágák a lakások és azt most nem tehetem meg, hogy arra vegyek. Olyan részen szeretnék, ami megfizethető, ahol jó közlekedés és biztonságos környék. Segítenétek? Merre ajánlotok?2010. jún. 16. 14:30
1/11 anonim válasza:
Szia! Szerintem a József Attila lakótelep nagyon jó. Itt a metró: Pöttyös utca és Ecseri út. A Határ úti is közel van. Ha érdekel, nézz utána.
2/11 anonim válasza:
Szerintem is József Attila. Közlekedés szempontjából tényleg kiváló, nekem eddig semmi gondom nem volt itt.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, utánanézek! Hallottam már róla, de azt mondták, arrafelé sok a hajléktalan, prostituált, ez nem tudom, mennyire igaz.
2010. jún. 16. 15:02
4/11 anonim válasza:
Az erdőben tényleg sokan vannak.
5/11 anonim válasza:
Balázs Béla utca,Haller utca,Üllői út,Angyal utca
6/11 anonim válasza:
A Ráday utca nagyon szép, de nagyon drága és éjjel aligha lehet aludni a sétálóutca és teraszainak zajaitól azt nem ajánlanám, de nagyon jó a Ferenc körút, Angyal utca, a Hallerba, Balázs Bélába, József Attila telepre már nem költöznék, szerintem még annyira nincs "kitisztítva" az a környék. Boráros tér környéki utcák is jók, meg a Bakáts utca is, Hőgyes Endre utca...
7/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok: egyszóval, minél közelebb a Dunához, annál jobb (de lehet, kicsit drágább is).
8/11 anonim válasza:
Pl.: az Illatos út-Gubacsi út sarok elég közel van a Dunához, de lehet, hogy nekem mégsem kéne ott lakás...
A József Attila egyébként tényleg nem rossz, kukázó hajléktalanokat lehet látni néha (de hol nem?), prostik max. az Üllői út mentén vannak, de én még velük sem nagyon találkoztam.
9/11 anonim válasza:
Utolsó, iazad van, akkor úgy mondom, h a Bakáts tér környéke az jó, de a Rádayba nem mennék a zaj miatt.
10/11 anonim válasza:
a Haller meg Balázs Béla is jó,csak nem mindegy melyik részen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!