Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes-e ezt folytatni?

Figyelt kérdés
Sziasztok.23 éves lány vagyok,5 éve vagyok együtt a barátommal,4 éve együtt élünk albérletben.Azért döntöttünk az elköltözés mellett,mert nagy volt a távolság,keveset tudtunk találkozni,na meg a barátom anyja egy alkoholista aki megkeserítette az egész életét,elszedte a fizetését a páromnak,nem főzött,nem mosott,szóval el lehet képzelni.Férfi létére sokszor sirt miatta.Az apja is csak akkor hivja fel,ha valami munka van otthon.Szóval még mindíg kihasználják...Nem ertem addig mig nem éltünk együtt gyülölte őket,most meg már mintha mí sem történt volna úgy pitízik nekik.Ha hivják egyből rohan,velem többször lefújt programokat miattuk.Állandóan dolgozik náluk,de 4 év alatt egy 1kg krumli annyit nem kaptunk.Ha meg szóvá teszem én vagyok a szar,pedíg mellettem jó dolga van.Nem birom már ezt,hogy nyissam fel a szemét?

2013. okt. 12. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Jjjajj ugye te már írtál erről?Mert ismerős a sztori....Még olyan fiatal vagy.

Nézd,a párod szülei,mindig a szülei maradnak,akármilyenek is.Később még rendeződhet a kapcsolat köztetek és köztük az apósjelölttel,anyósjelölttel...Viszont sosem lesz beleszólásod a kapcsolatukba,és ne is próbáld meg,mert csak haragot gerjesztesz a kettőtök kapcsolatában.

Vagy elfogadod,és tűrsz és esetleg sose változik semmi és elvesznek a 20as éveid mellette,vagy pedig együtt maradtok és még messzebb költöztök,ahova már nem ér el anyós keze :)

A harmadik dolog, hogy jobbat úgyis talál az ember bárkinél...csak épp rohadt nehéz!

2013. okt. 12. 17:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez a tipikus anya-fiú, barátnő-fiú kapcsolat.

Ezt csak az tudja megoldani h ha a fiú észreveszi mit is akar.

Az anyjához jobban kötődik, viszont téged jobban akar.

Ha otthagyod az anyját választja (az esetek 80%-ában), a helyzeten pedig az ront hogy ha pont emiatt rossz viszonyba kerülsz az aznyjával.

Rá kell ébresztened h mit is akar a jövőben és h ezt meddig bírja csinálni. Szar helyzet...

Sok sikert ! ;D

2013. okt. 12. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!