Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
17 éves leszek, és még nem volt rendes kapcsolatom. Nem nagyképűségből, de nem vagyok csúnya, sokan szépnek tartanak, nem vagyok túlsúlyos sem, 170 cm vagyok, és lehet velem beszélgetni is, nem vagyok hülye...Persze nem azt mondom hogy tökéletes vagyok, tisztában vagyok a hibáimmal, pl félénk vagyok... Miért nem találok olyan pasit, aki nem csak megdugni akar, hanem megismerni is??

2013. okt. 13. 16:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Talán rossz helyen keresed.
2013. okt. 13. 20:31
 12/18 homo ludensz ***** válasza:
Tudod a férfi és a nő különböző. A te korosztályod srácai azt nézik (általában) hogy milyen a karosszériád. A lányok hamarabb érnek és egy nő már igényli hogy a belső tartalmát is észrevegyék: a lelkét. Nem arról van szó hogy szex közben verseket mondjanak neki csak ez nem "vadászat" hogy trófeákat gyűjtök. Én boldog vagyok mikor beszélgetünk,nem nyálasan de becézgetem és látom a szemében a csillogást a barátnőmnek. Sok mindenben közös az érdeklődésünk és mindkettőnknek ünnep egy egy intim együttlét.
2013. okt. 13. 20:57
 13/18 A kérdező kommentje:
hát aki nekem tetszik, az messziről elkerül:D
2013. okt. 13. 21:37
 14/18 lilowada válasza:
88%
Mi az hogy ne válogasson??? Menjen el az első pasival, aki bárminemű érdeklődést tanusít irányába?? Álljunk már meg! Az csak természetes, hogy az ember szelektál bizonyos kritériumok alapján, amelyeket ő megfelelőnek ítél. Nekem a kérdező szavaiból nem az jött le, hogy neki valami hű de nagy elvárásai lennének az ellenkező nemmel kapcsolatban. Csupán vágyik egy olyan személyre, akit talán még a személyisége is érdekel a bugyiján kívül. Ez számomra teljesen érthető, tiszta sor. Az már más kérdés, hogy a 17 évesekkel kezdve egészen a 26 év körüli korosztállyal bezárólag a férfiaknak inkább a mennyiség számít, mint a minőség. Ez így van talán rendjén, kiélik magukat és ezután jön majd a komoly tásrskeresés. Bár ismerek olyat, akinél még 32 évesen is tart a bohém fiatalság. Nem lehet őket ezért hibáztatni. És kivételek mindig vannak, még 17-nél fiatalabbak is, akik tényleg komoly kapcsolatra vágynak és ehhez keresnek partnert. Kedves kérdező, azért még annyit elárulok, hogy olyan fiúval/férfival nem lesz dolgod az életben, aki ne akarna "megdugni"(vagyis elnézést, itt is van természetesen kivétel, ezesetben a homoszexuálisak). Az pedig, hogy csak szex lesz belőle vagy még több is az már tényleg a két személyen múlik. :)
2013. okt. 13. 21:55
 15/18 anonim ***** válasza:
De hát csak mondanak valamit, hogy miért kerülnek el.
2013. okt. 13. 22:35
 16/18 anonim ***** válasza:
írj privit24f
2013. okt. 16. 16:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia:D
2013. okt. 16. 16:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Pont ilyen vagyok csak fiúban.(A megdugós részen kívül persze :D)
2013. okt. 16. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!