Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, veletek is volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, veletek is volt már ilyen? (fiúk is írhatnak)

Figyelt kérdés
a volt barátom tőlem kér tanácsokat az új barátnő-jelöltjével kapcsolatban. olyan mint egy nyafogós kislány. az idegeimre megy. miért csinálhatja ezt?
2009. nov. 10. 15:59
 1/8 A kérdező kommentje:
ja ő 20 én 18
2009. nov. 10. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Mikor szakítottatok?

Vagy jó barátként tekint rád akivel meg akar osztani mindent (van ilyen kapcsolatból barátság), vagy még nem tette túl magát esetleg, ha nem rég szakítottatok.

2009. nov. 10. 16:08
 3/8 Andrewka ***** válasza:
Lehet h féltékennyé akar tenni. De az előző válaszok is játszanak
2009. nov. 10. 16:10
 4/8 A kérdező kommentje:
5 hónapja, azóta minden nap beszélünk..
2009. nov. 10. 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Kb nyugodtan számolj azzal, hogy neked nem kéne sokat győzködnöd, ha érted mire gondolok... 29F
2009. nov. 10. 16:18
 6/8 A kérdező kommentje:
nem:D
2009. nov. 10. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:

velem is ezt csinálta a volt férjem, aztán elegem lett és nem vettem föl a telefont, tőmondatokban írtam neki vissza

az a baj, hogy a "legyünk barátok" az a részéről azt jelentette, hogy minden szarral fölhívom, hátha még valahogy sikerül kibékülni

2009. nov. 14. 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Az semmi, nekem a volt barátom olyan képeket küldött magáról meg a mostani csajáról, amin épp rá van cuppanva a mellére :S Azt hittem, elhányom magam...
2009. nov. 14. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!