Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk nektek ilyenkor mi jönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek ilyenkor mi jönne be? Lányok is írhatnak!

Figyelt kérdés
Van egy srác aki megtetszett. Elég csajozós és dilis.Mikor egy ismerősével jártam és ő is ottvolt mondta hogy tényleg jó lenne már ha lenne egy barátnője.Szóval tényleg van egy komolyabb oldala.Mikor együtt lentvagyul bókol meg hasonló és egy ismerősöm mondta is neki hogy bejön,azt mondta hogy én is neki meg jólenne összejönni velem de nem lépett semmit.Én is írtam már neki üzit hogy aznap eljöne egy buliba, ilyesmi de ő nem lép.Tudom ez annak a jele hogy nem akar semmit, de mit tehetnék hogy legyen valami belőle ?fiúk, nektek mi jönne be ilyenkor?mit csináljon a lány ?:) ő 19/F én 15/L
2011. márc. 24. 19:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem egy ilyen helyzetben egy lány nem tehet semmit, lehet maradi vagyok, mert úgy érzem a férfinak kell lépnie, de én tanultam a hibámból, már kétszer is léptem férfiak felé, ha ő nem lép el kell felejteni.:(

20/L

2011. márc. 24. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!