Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szánalmas, ha 16 évesen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas, ha 16 évesen az "igazit" akarom megtalálni?

Figyelt kérdés

Mondjuk azzal én is tisztában vagyok, hogy ennyi idősen kicsi az esélye, hogy olyannal jövök össze, akivel életünk végéig együtt leszünk, csak azért én megválogatom, hogy kivel járnék, meg kivel nem...pl. egészen idáig még nem is csókolóztam, csak most alakul egy fiúval, miközben a barátnőim ilyen 15-16 évesen már túl vannak fél tucat pasin kb.

Szóval az szánalmas, ha én ahelyett, hogy élvezném az életet, inkább arra várok, hogy egy olyan emberrel jöjjek össze, akivel képes lennék leélni az életemet is?

(Lány vagyok amúgy)

2013. okt. 13. 09:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ma 09:46 De dili vagy :D
2013. okt. 13. 09:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is, de szinte lehetetlen. 1000-ből 1 párnak, ha összejön. Hidd el, felesleges.
2013. okt. 13. 10:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Én 23 évig vártam az igazira, úgy éreztem ő az. De egyre valószínűbb, hogy egyszer ennek vége lesz.

Ne bújj össze minden jött menttel, viszont járj nyitott szemmel. Adj esélyt annak aki normálisnak látszik, nem tudhatod ki az igazi. Írtad, hogy most alakul valami egy fiúval, ha normálisnak találod adj neki egy esélyt.

Lehet nem ő lesz az életed végéig tartó szerelem, de legalább tapasztalatszerzésnek is jó lesz. Az első kapcsolatában mindenki követ el hibákat, legalább a következőre már felkészültebb leszel.

Az egyáltalán nem szégyen ha 5-6 pasival összejössz mire megtalálod az igazit a hosszú évek során.

2013. okt. 13. 10:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem szánalmas, csak furcsa. Nem jellemző ez a mai tinikre.

A legnagyobb gondot egy hasonló gondolkozású fiú (17-19 év) megtalálása jelenti szerintem, illetve később a kapcsolatra rámehet, ha "élni" szeretnél mégis egy kicsit.

2013. okt. 13. 11:53
 15/15 anonim ***** válasza:
22%
Igen szánalmas. 16 évesen, bulizni, kőkeményen berúgni kell, agyba főbe dugni mint a nyulak, és néha néha elővenni az irodalmat és kicsit művelődni.
2013. okt. 13. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!