Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szánalmas, ha egy lány fut a fiú után és nem fordítva?
Akkor van gáz ha nem annyira szép lány fut utána.
Ha pedig viszonylag szép akkor pedig nem h nem gáz de még jó is.
Köszi a válaszokat :)
és egyébként honnan tudjam, hogy mi számít csimpaszkodásnak, és mi sima ismerkedésnek? mert volt már olyan, hogy tetszett egy fiú, de nem tudtam egyszerűen eldönteni, hogy én is tetszem-e neki, mert amikor velem volt, tökre úgy tűnt, viszonozza, ezért egy idő után állandóan ráirosgattam facebook-on, meg az iskolában is szünetekben mindig odamentem hozzá és kiderült, hogy ezek miatt teljesen megutált, meg másoknak is mondta a hátam mögött, hogy milyen nyomulós vagyok és jó lenne, ha leszállnék végre róla...de akkor hogy érzékeltessem másokkal, hogy tetszenek? mert általában az ilyen jelzéseket, hogy pl. "mosolyogj rá, érintsd meg úgy, mintha véletlen lenne," stb., csak nők találják ki és a fiúk nem is veszik észre ezeket...legalábbis az én környezetemben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!