Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szánalmas, ha egy lány fut a fiú után és nem fordítva?
Figyelt kérdés
És egyébként kinek gázabb, a lánynak vagy a fiúnak?2013. okt. 3. 15:54
11/12 anonim válasza:
Es ha azert fut a lany a fiu utan, mert a fiu egyszer mar ellokte magatol, majd jo sok ido utan azt mondja, hogy bocsi, hulye voltam… kiderul, hogy még mindig akar valamit, de gyava, fél, toketlen… akkor is nagyon gaz, ha a vegleges valaszig "fut" a lany? Ha kozli, hogy nem, en abban a percben lemondok rola orokre, de amig bizonytalan addig nem megy…
12/12 anonim válasza:
Na igen én bevallottam egy fiúnak hogy tetszik,mert gondoltam könnyebb lesz tovább lépni....ezek után ő randira hívott majd elkezdett alakulni köztünk a dolog,de a vége most az hogy nem is beszélünk eltűnt,mert nagyon elfoglalt...na az a baj hogy a fiúk nem tudnak egy rohadt nemet kinyögni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!