Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztában vagyok vele, hogy ez egy rohadt szánalmas kérdés, de egyszerűen itt furkál bennem, és muszáj feltennem valakinek, hogy megértsem. (? )
Tehát, előre leszögezem, hogy egyáltalán nem vagyok facebook-b*zi, használom, de nem posztolgatásra meg semmi ilyesmire, még hozzászólni se szoktam a dolgokhoz(főként beszélgetni járok fel), stb, tehát gondolom értitek a lényeget. Az most a gondom viszont, hogy most jöttem újra össze az exemmel. Még mindig nem ezzel van a baj, hanem, hogy nem rakja ki, hogy kapcsolatban vagyunk...régen meg kérdés sem volt, hogy kint legyen e. (3 évet voltunk együtt). Na, és most, nem tudom mire véljem ezt, hogy nem teszi ki...nagyon gáz, de én így valahogy nem tudom olyan igazinak érezni a dolgot. Főleg, hogy most még csak ilyen "próbaidő" szerűségre jöttünk össze. De ez nem jelenti azt, hogy nem gondoljuk komolyan. Rákérdezni nem akarok, mert gázos is, meg mert félek is választól, de az is lehet, azt mondaná, csak mert nem gondolta fontosnak(pedig ezelőtt de), és akkor csak mert mondtam kitenné...de igy meg olyan mintha kint se lenne, számomra.
Elképzelhető, hogy ő nem gondolja velem komolyan? Vagy én vagyok a nyomi és nem kéne ezzel törődnöm?
Ha csak leszólós választ tudsz adni, ne tedd. És nem, sajnos nem ez a legnagyobb problémám az életben, ha valaki meg ezzel szeretne jönni. Ez csak egy "apróság", de nekem mégis jelent valamit.
Köszönöm!:)
Lehet még várni akar egy keveset, hogy hogyan jöttök ki és ha minden rendben van, akkor kiteszi.
Azért belegondolva az elég gáz lenne, ha most kitenné, 2 nap múlva szakítanátok és vehetné le..
Ha pedig még csak ilyen "próbaidő" van, akkor meg valószínű, hogy csak azért nem teszi ki, mert vár.
Kérdezz rá tőle azért.
Bánom hogy végigolvastam...
"Tehát, előre leszögezem, hogy egyáltalán nem vagyok facebook-b*zi"
"Még mindig nem ezzel van a baj, hanem, hogy nem rakja ki, hogy kapcsolatban vagyunk..."
Akkor csak Facebook b*zi vagy.
Lány vagy vagy fiú ?
Mind1 az a legegyszerűbb ha megkérdezed meglehet érteni hogy ez rossz neked majd szépen válaszol...
Sajnos hiába kérdezed mi ezt nem tudhatjuk mi az oka.
Jogos amúgy engem is bosszantana ez..
Köszönöm az értelmes válaszokat. Aki pedig nem értette meg, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy facebookb*zi lennék, egészségére.
Egyébként, lehet hogy igazatok van, és csak vár, hogy biztosabb alapokon álljunk, és majd akkor. Nem is kell egyébként, hogy a nevem is, bár régen az is kint volt. Lehet, túl nagy jelentőséget tulajdonítok neki... csak hát amiatt bosszant, mert régen meg ugye ki volt rakva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!