Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen képtelen vagyok elfelejtwni az elso szerelmemet. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok...es mar alkalmatlan vagyok a legaprobb dolgokra is nem hogy meg tanulas stb...ugyanis nincs egyetlen perc a napomba hogy ne arra gondolnék hogy mit csinalhat most a baratom aki szakitott velem....arra hogy milyen az illata a szeme a teste ...amikir atolel...amikor azt mondja hogy szeret...amikor olyan mintha a testverem is o lenne egyben....nem tudom kiverni a fejembol...szerintem o konnyen tullepett rajtam...de en ebbe belebetegedek. segitsetek!2013. okt. 7. 21:20
1/5 anonim válasza:
Nincs mese, itt már csak a pia segít...
2/5 anonim válasza:
Majd az idő segít, nekem legalábbis ez volt a megfelelő dolog, ami egyre jobban elhalványította ezeket az emlékeket. Más sajnos nem.
3/5 anonim válasza:
"16 eves lany vagyok...es mar alkalmatlan vagyok a legaprobb dolgokra is nem hogy meg tanulas stb"
Hát, ezt teljes mértékben elhiszem az írásodat elnézve!
4/5 A kérdező kommentje:
pia az csak egy ideiglenes eszkoz es nem old meg semmit...
masodiknak koszonom:)
harmadik: telefonrol irok es azert nincsenek ekezetek, ha nem tunt volna fel...de legyen egy jo napod hogy belekothettel ma is mas nyomoraba:)
2013. okt. 8. 22:11
5/5 anonim válasza:
Nem-e? Ha jól értelmezem, te depis vagy, és erre keresel gyógymódot. Ha én vagyok rossz passzban adott esetben hasonló dolog miatt, jól leiszom magam, aztán 2 nap múlva olyan vagyok, mint aki újjászületett. Hiába mondják, hogy ideiglenes megoldás, nekem mindig segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!