Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megismerkedésetekkor mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedésetekkor mennyire volt "azonos" az egymáshoz való vonzódásotok? Úgy értem, (majdnem) egyformán vonzódtatok egymáshoz? Mikor jött a szerelem nálad és a párodnál? Kb. egyidőben?

Figyelt kérdés
Kérdésem célja, hogy vajon melyikőtök vonzódott jobban a másikhoz? Aki esetleg később lett "jobban szerelmes", az mikor? A párod/vagy te amíg nem voltatok kölcsönösen szerelmesek, csak az egyik fél a másikba, nem volt ez zavaró? Tehát: létezik szerelem első látásra? Tulajdonképpen így is feltehettem volna a kérdést, de akkor csak rövidebb válaszokat kaptam volna....
2009. nov. 10. 14:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szerintem éppen azért nem létezik ún. "tökéletes" kapcsolat, mert legtöbbször nem azonos a vonzódás egy pár esetében. Persze számos tényező is közrejátszik egy kapcsolat milyenségére vonatkozóan, de most csak ez az aspektusa érdekel. Nekem van egy haverom, egy férfi, aki nagyon rendes velem, de őt nem szeretem szerelemmel. Ezt meg is mondtam neki, amikor "próbálkozott nálam" a barátságnál többel, mire kiborult szegény, pedig soha nem bátorítottam őt semmivel. Végül a barátság megmaradt, azóta van neki is barátnője, ahogy nekem párom. A párom nagyon megtetszett anno, az élet úgy hozta, hogy sokat segítettem neki az életében adódó problémák áthidalásában, megoldásában. Nos, ő először nem annyira szimpatizált velem, mint én vele. Később, amikor sok bajon átsegítettem (most ez nem konkrétan az iránta való vonzódásom miatt volt kizárólag, de ez is közrejátszott ebben), akkor azt mondta, hogy megszeretett engem és a temperamentumom miatt is (nem csaltam meg soha és nem is csalnám meg.)
2009. nov. 10. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik előző vagyok, csak megjegyezném, h tetszik a kérdésed és elgondolkodtam rajta :D Ritkaság itt :)
2009. nov. 10. 14:56
 13/14 A kérdező kommentje:
14:56: köszönöm, de a kérdésem már többször foglalkoztatott, ezért tettem fel. Saját életemben ahogy írtam, adódott két szituáció, leginkább ezek miatt és általánosságban is, vajon más párok esetében ez hogy alakult.
2009. nov. 10. 15:07
 14/14 anonim ***** válasza:

én (igy utolag belegondolva) első látásra beleszerelmesedtem,szexuális vonzalom megvolt rögtön,második randin szex is volt,neki idő keleltt,fokozatosság,éppen kiheverte egy elég hosszu kapcsaltát,és a bizalomhoz idő keleltt mind2nknek

ez kb fél évbe telt

ennek 3 éve,azota egyensulyba került,és egyre jobban szeretjük egymást

22/L

2009. nov. 11. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!