Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedésetekkor mennyire volt "azonos" az egymáshoz való vonzódásotok? Úgy értem, (majdnem) egyformán vonzódtatok egymáshoz? Mikor jött a szerelem nálad és a párodnál? Kb. egyidőben?
én voltam először szerelmes, aztán a férjem. és én is mondtam ki először, hogy többet érzek iránta barátságnál.
meg is látszik ő azóta már meg is csalt:((((((((((((( én meg még mindig szerelmes vagyok...
Szia!
Nálunk is én lettem szerelmes először, utána a férjem. Volt előttem egy hosszabb kapcsolata és a csaj csúnyán átvágta a a palánkon, így idő kellett neki ahhoz, hogy megbízzon bennem. De utána , ahogy rájött a dolgokra, családot akart egyből :))
A vonzódással nem volt gond,az közel azonos mértékű volt az első pillanattól kezdve,de nem terveztünk hosszú távra,szerelem szóba sem került.
Aztán kb egy hónap elteltével becsapott a ménkű,nagyjából mindkettőnknél egy időben,de hogy ez pontosan mikor történt,azt egyikünk sem tudná megmondani.Szépen lassan,fokozatosan és visszavonhatatlanul egymásba habarodtunk,nem volt visszaút :)
Valószínűleg létezik a szerelem első látásra is,de nálunk fokozatosan alakult ki a mindent elsöprő nagy szerelem :)
A jelenlegi párommal először barátok voltunk, de nagyon mélyen szerettük egymást. Nem tudom azt a pillanatot felidézni, amikor ez átalakult, talán mindig is bennünk volt, csak akkoriban valamelyikünk mindig foglalt volt. Lehetséges, hogy egyszerre történt nálunk, ennek alapján.
Előző kapcsolataimban inkább olyan esetek voltak, ahol az egyikünk vonzódott erősebben a másikhoz és hódítás kellett ahhoz, hogy a másik is rendesen belebonyolódjon rendesen az érzésbe :) Statisztikailag nincs összefüggés nálam, hogy a vége hogy alakult ennek függvényében.
első vagyok
ezek között úgy van összefüggés sztem, hogy nem ő választott, hanem én. én egyből tudtam, hogy ő az igazi, míg ő csak sodródott. remélem, érthető :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!