Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek most?
Megismerkedésünk után nem sokkal már találkozgatni kezdtünk, hamar kialakult a vonzalom, és előbb benne, majd bennem a kötődés. Néhány hónapig tartott, mostanság ért véget.
Az a fajta vagyok, aki nem ismerkedik szívesen és nagyon nehezen tud megszeretni valakit, de ez most nagyon hamar jött. Általában egy ember van mindig az életemben, akiért "égek" úgymond. Egy lapra teszek fel mindent, most is ez történt, és hatalmasat estem.
Rövid idő alatt teljesen hátat fordított nekem, alig hihető indokokra hivatkozik. Van lelki eredetű "betegsége", ezt megértem, de nehéz.
Utólag, visszagondolva pedig csak napról-napra borzasztóbb az érzés, hogy elveszítettem. Újabb emlékek jutnak eszembe és megszakad a szívem, ha rágondolok. Próbálok más lányok után nézni, mindenkiben keresem a lehetőséget, de csak ő jut eszembe. Soha nem jártam így korábban.
Nem tudom, mihez kezdhetnék, mit kellene ilyenkor csinálni...padló...
Depressziós emberekkel nehéz. Egyrészt én is szenvedek tőle; másrészt a lány, akiért most epekedem, szintén érintett benne. Én ő érte égek, ő pedig nem akar velem már "úgy" találkozni, csak mint barát.
Az indoka is a lelki eredetű betegség volt? Mert ha igen, akkor valahogy meg kéne próbálni, önbizalmat önteni belé és rábeszélni arra, hogy folytassátok.
Az indokai olyasmik, hogy egyedül jobb neki, nincs szüksége senkire, nem tudna 100%-ig benne lenni ebben, velem. Dühös a világra, dacos.
Legtöbbször ilyen a viselkedése, de van olykor, amikor nem tud ezekkel küzdeni már és engedi, hogy szeressem, hogy vigyázzak rá. Olyankor teljesen megváltozik, olyankor úgy érzem, az enyém. Persze ez elég ritkán volt...
Inkább nem szerelmes beléd...a saját baját előrébb tartja,minthogy jól érezze magát veled. És tudod ez miért van?Mert nem érezné jól magát veled :-/
Sajnos nem segíthetünk mindenkin.Hidd el, h talán jobb egy kiegyensúlyozott,vidám lánnyal,nővel lenni,aki pl nem kap rohamot és nem kezd el fenyegetőzni mindenféle dilivel....
Próbálj kilábalni belőle! Menj addig a nők után,amíg meg nem találod azt,aki hozzád illik!
Utolsó:
Valószínűleg ez a helyzet, amit az első felében írtál, csak ezt be is kéne ismerni magamnak!
Azért engedem el ilyen nehezen, mert semmi nem idegesít rajta. Pont olyan kívülálló, mint én. Nem átlagos, egyszerűen különleges és ezt nem tudom elengedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!