Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a barátnőmell?
Figyelt kérdés
beszélgetünk van hogy vicceken is megsértődik és utána már teljesen negatív és ha kérdem mi a baj megsértettem vagy valami akkor nem mondja el inkább egész nap marad negatívba és húz magával minthogy megbeszéljük szerintetek mit csináljak vele ?2013. okt. 10. 17:14
4/8 anonim válasza:
Ha szőke és szőke nős vicceket mondasz,nem csoda.
5/8 A kérdező kommentje:
nem szőke hát nem tom kis apróságokon ha elír valamit akkor vagy kétszer írom én is úgy ahogy ő és ilyen dolgok miatt is képes megsértődni
2013. okt. 10. 17:20
7/8 anonim válasza:
A kihűlt kapcsolatnak tipikus jellemzője.
Nem rágódnék ilyen fárasztó lánnyal már. Csak a fejed fájdul meg.
8/8 anonim válasza:
Érzékeny. Nem kell rögtön kidobni. Mondd el neki olyankor szépen, hogy te ezt csak viccként mondtad,és ne vegye szívre.
Egyébként még miken sértődik meg, ez engem is érdekelne? Mert van néhány olyan 'vicc'a férfiak körében, amit ők nem vesznek komolyan, viszont a lány könnyen félre értelmezi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!