Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek most?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Megismertem egy lányt az egyetemen,fél évig flörtöltünk,barátkoztunk,majd összejöttünk.

Az első hónap tökéletes volt,a másodikat azonban nagyon elszúrtam,nagyon ocsmányul viselkedtem vele,szakításunk óta nem is hallottam felőle,amit teljesen meg is értek,

és azt is,hogy mennyire megutált.

Próbáltam új kapcsolatba kezdeni,de végül rájöttem,

hogy az exemet szeretem,és szeretném rendbe hozni,

amit anno elrontottam.

Az egyik volt csoporttársnőjét megkérdeztem tegnap,

hogy tud-e valamit az exemről,először elzárkózott,

majd könyörögtem neki,elmondtam,hogy rendbe akarom

hozni a dolgot,elmesélte,hogy elköltözött egy másik

megyébe,hogy új életet kezdjen,felejtsen,ki nem állhat

engem,és azóta sem volt párkapcsolata.

Aztán kicsúszott a száján,hogy idén áprilisban született egy kisfia,féltékeny és dühös lettem,ráordítottam,hogy

mondja meg ki a gyermek apja,azt mondta használjam az eszem,majd elviharzott.

Lenyugodtam és belegondoltam,hogy exemmel 2012 júliusában és augusztusban szeretkeztünk,de védekeztünk óvszerrel,de

ha idén áprilisban született a kisfiú,és azóta sem volt párkapcsolata,a hirtelen költözés... miután olyan csúnyán szakítottam vele,megtudhatta,hogy terhes tőlem és ezért ment el? A csöppség lehet,hogy az én fiam?!

A volt csoporttársnője nem adta meg a számát,sem lakcímet,csak annyit tudok,hogy melyik városba

költözött az exem,így hogyan kutassam fel őket?

Ha tényleg enyém a gyermek,ez egy tökéletes alkalom,hogy helyre hozzam a hibáimat,és egy családként neveljük fel!

25/F (exem 23/L)

2013. okt. 7. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha igaz ez a történet akkor sem értem hogy lehetsz még mindig ennyire önző és egoista..

Csakis önmagadat helyezed előtérbe, még most is.

Arra nem gondolsz, hogy a lány nem is akar veled lenni? Nem akarja hogy az élete része legyél? hogy bármi közöd legyen a gyerekhez aki esetleg a tied? Sosem keresett, sosem akart tőled semmit..Akkor minek nyaggatnád? Miért hiszed azt, hogy titokban megszüli a gyereked, te odarohansz, és boldog család lesztek???

Miért nem gondolkodsz néha, miért nem fogadod el, hogy nem minden körülötted forog??

2013. okt. 7. 10:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Első válaszoló,mintha az exem hallanám,ő is gyakran hangoztatta,hogy milyen egoista és önző vagyok,és

ez igaz is,nem tagadom.

De ha,az enyém a gyermek,csak jogom van hozzá,hogy megismerhessem,hogy lássam,még ha rossz ember is vagyok,

de nem akarok rossz ember lenni,helyre akarom hozni a dolgokat.

2013. okt. 7. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:
A kapcsolatot nem erőltetném, ha az exed nem akarja, de a gyerekhez, ha a tiéd, jogod van!
2013. okt. 7. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:

" De ha,az enyém a gyermek,csak jogom van hozzá,hogy megismerhessem,hogy lássam,még ha rossz ember is vagyok,

de nem akarok rossz ember lenni,helyre akarom hozni a dolgokat."

De ez nem úgy megy, hogy odamész és "az én fiam, legyünk újra egy család!"

Jogod van a gyermekedet megismerni, az apai feladataidat ellátni, ha te vagy az apja. De az anya nem köteles veled együtt lenni, sőt beszélgetni sem ha nem akar.

Még valamit. Ha nem vagy sehol sem bejegyezve hogy a gyermeknek te vagy az apja, akkor előbb ezt kell bizonyítanod. Az anyuka mondhatja nyugodt szívvel, hogy volt 1 éjszakás kalandja és nem te vagy a gyerek apja..

2013. okt. 7. 11:09
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkét választ!

Ha sikerül megtalálnom őt,akkor,hogy indítsak/nyissak

felé és a gyermek felé? Ajtóstól nyitni a házba módot

nem találom jó ötletnek,a volt csoporttársnője így is

rosszul érzi magát,mert túl sok mindent mondott el.

Egy apasági vizsgálatba is belemennék,ha meg tudnánk

ezt beszélni az exemmel.

2013. okt. 7. 11:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Inkabb orulj neki nem kell 18 evig fizetned egy 2 hos kapcsolat utan. legkozelebb jol gondold meg kivel es milyen gyorsan bujsz agyban mert igy sok sok utodod lehet.

Korod ellenere eretlen onzo pasi vagy

2013. okt. 7. 11:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem bántam meg,hogy ágyba bújtam vele,és szeretem,még ha egy önző és éretlen pasi voltam,és elcsesztem az egészet,de ettől eltekintve akkor is,szeretném vele megbeszélni a dolgot.
2013. okt. 7. 11:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a hozzáállásod, annak ellenére, hogy szinte biztos, hogy a lány kiszeretett belőled alaposan, és nem kíváncsi rád.

Ha a gyermek a Tiéd, akkor jogaid vannak vele kapcsolatban, míg fel nem nő.

Fordulj a családvédelmi központhoz az adott városban, ahol az exed lakik, és ők megmondják, hogy milyen jogi lehetőséged van annak a bizonyítására, hogy tied-e a gyermek.

Közben tapintatosan vedd fel az exeddel a kapcsolatot, és őszintén mondd el neki, hogy nagyon megbántad, amit tettél, és szenvedsz emiatt (mert tényleg önző vagy, az ő fájdalmát nem elemezted itt, de nem akarsz az életébe bekapcsolódni, ha ő ez ellen tiltakozik.

Viszont jogod van tudni, hogy tied-e a gyermek, és ha igen, szeretnéd teljesíteni a kötelességeidet vele kapcsolatban.

Még mindig meglesz a lehetősége, hogy elzárkózzon a vizsgálat elől, mert annyira megutált, hogy nem akar a gyermekének a közelében sem tudni.

Nem tudni, mit tettél vele, hogy részegen, vagy drogosan bántalmaztad, megcsaltad, durván beszéltél-e vele. Ezt csak ti ketten tudjátok. De ezen is múlik, hogy hogyan fog reagálni.

2013. okt. 7. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!