Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam: 1 aranyszarvast vagy 3 ezüstszarvast?
A helyzet az, hogy a párválasztás olyan mint a vadászat, és a vadászat változatos egy tevékenység. Hol várni kell, mert kevés a vad, hol meg alig tudod követni őket, annyi ugrándozik előtted. Jelen helyzetbe most én az utóbbi időszakba vagyok.
Nemrég megjelent 3 szarvas előttem, kettő ebből már régebben is elém ugrott, de elfutottak és elrejtőztek idáig, a harmadik új. Ők az ezüsztszarvasok. Egyik régen aranynak tűnt, de rá kellett jönnöm, hogy csak a külseje az, belül ezüst: ő régen elfutott előlem de most visszajött és tudom, hogy ha levadásznám, nem futna el. A másik aki szintén elfutott kívül belül jó minőségű ezüst. A harmadik - az új - belül jó minőségű ezüst, de a külseje nem annyira, de nem jelent nagy harcot.
Miközben a három ezüsztszarvasra koncentráltam, megjelent egy aranyszarvas is, ami szinte fellökött, olyan vehemenciával és szenvedéllyel érkezett. Úgy ugrál és játszadozik előttem, olyan energiával, mint egy nikkelbolha.A baj ott kezdődik, hogy hiába tudom, hogy tökéletes lenne az aranyszarvas, ismerem magam annyira, hogy tudjam, jelen pillanatba nem tudnék egy hosszú energiaőrlő hajszába belemenni hiába tudom, hogy azt az energiát vissza is nyerném nagyon hamar. A három másik szarvast, az ezüsztszarvasokat, egy nyíllal is le tudom vadászni, viszont akkor el kell engednem az aranyszarvast, erre nem vagyok képes, de arra se, hogy csak rá koncentráljak, mert ott lesznek az ezüsztszarvasok a fejembe, hogy most megkaphatom őket és egyszerre, és a három több mint az egy. Mindegyik kell nekem, de az aranyszarvas nem érdemli meg, hogy más szarvast is vadásszak. Ezért kérlek titeket, hogy soroljatok érveket, hogy szerintetek melyiket utat válasszam.
Vááárj!!
Álljunk csak meg!!
Most vadászatról vagy nemesfémről vagy párkapcsolatról van szó??
Ha vadászat van vagy nemesfémet kell gyűjteni szólj és segítek!! ;) Szarvas, nyúl hús finom *-* az aranyat jó pénzért átveszik ;)
A párkapcsolatban kevésbé.. De HALLGASS A SZÍVEDRE!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!