Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ha elmondom neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ha elmondom neki, hogy igazából nem is vagyok rákos, akkor is velem marad szerintetek? Most lehetséges, az hogy tényleg nem az miatt jött velem össze?

Figyelt kérdés

Hosszan tartó udvarlás után csak barátság alakult ki közöttünk, de én beleszerettem. Ezért úgy alakítottam a dolgokat, a barátom bevonásával, (meg egy orvos ismerősömnél is informálódtam elég rendesen, nehogy bebukjak) hogy Ő tőle tudja meg azt, hogy rákos vagyok. Amikor erre rákérdezett, hogy mióta és miért nem mondtam el neki, akkor az hazudtam, azért mert nem akartam, hogy megsajnáljon és ez miatt járjon velem. Ezek után összejött velem, de azt mondja, hogy nem sajnálatból, hanem azért mert szeret.

Ott kezdődik a probléma, hogy elméletileg kezelésekre kellene járnom meg orvoshoz, Ő meg mindenféle képen velem akar jönni. Muszáj lesz elmondanom neki az igazságot. De félek, hogy elhagy.

2013. okt. 11. 15:41
1 2 3 4
 21/34 RFKK ***** válasza:
86%
Legyél rákos! akkor nem lenne mit bevallani
2013. okt. 11. 16:04
 22/34 A kérdező kommentje:
A LÉNYEGET KELL NÉZNI: EGYÜTT VAGYUNK ÉS BOLDOGOK, nem?
2013. okt. 11. 16:10
 23/34 RFKK ***** válasza:
Egyszer úgy is ki fog derülni, hogy nem vagy az! Inkább hamarabb derüljön ki, mint később! De amúgy jó nagy marha voltál, hogy ezt mondtad a párodnak :D Egyébként, ha tényleg szeret, akkor nem hagy el, ha meg csak sajnálatból jött össze veled, akkor otthagy. ennyi
2013. okt. 11. 16:16
 24/34 anonim ***** válasza:
Csak azért jött össze veled, mert azt gondolja, hamarosan úgyis meghalsz, vagy ha nem, akkor pedig úgy fogsz örülni az életnek, hogy nyugodtan szakíthat veled, nem fogsz kiborulni.
2013. okt. 11. 16:18
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

lényeg:

Kapcsolat alapja őszinteség, bizalom.

Mindegy miért jött veled össze. Élet-halál kérdésben hazudtál neki. Ha kiderül elhagy.

2013. okt. 11. 16:23
 26/34 anonim válasza:
8%

Mi értelme piszkálni szerencsétlen gyereket ?

Segíteni kéne neki inkább..

Az a lényeg ha nagyon szereted akkor most utoljára hazudnod kell miatta!

Végig olvazsgattam a kommenteket láttam egy két okosságot.

Ha van orvos ismerősöd akkor könnyebb lesz a szitu.

Rendezzetek meg egy kamu kivizsgálást az ismerősödnél.

Mond meg neki hogy elmehet veled vidd is el magaddal.

Kivizsgálás előtt próbálj meg úgy viselkedni mint ha ki lennél borulva mint ha az életed múlna ezen a kivizsgáláson. És az orvos haverod mondja meg neki hogy a kivizsgálásra nem mehet be a sugárzások miatt.

Nyomtattok egy kamu ztárójelentést hogy javul az állapotod és hogy kellő gyógyszerekkel a rák megszüntethető. olvass utánna neten vagy a haveroddal fogalmazzátok meg.

Utánna meg rendeztek még egy kamu kivizsgálást mondjuk 1 év mulva és akkor már meg lehet mondani hogy eltünt a rákod. (ja és szedned kell a csajod szeme láttára a kamu rákgyógyszert) CVITAMIN.

Bár elég hülye vagy hogy ezt találtad ki. de szerintem van más ember is aki ekkora áldozatot hozna egy jó csajért.

Bár szar belegondolni hogy ez neked mennyi idegeskedéssel járhat. Remélem összejön.

2013. okt. 11. 16:33
 27/34 anonim ***** válasza:
Egészséggel nem illő viccelni!
2013. okt. 11. 17:12
 28/34 Szergej55 ***** válasza:
Ez most akkor elmebetegség a köbön?
2013. okt. 11. 17:18
 29/34 A kérdező kommentje:
26-os igazad van!!! csak már bele untam a hazudozásokba, de ezt meg fogom csinálni, ez még belefér.
2013. okt. 11. 17:33
 30/34 A kérdező kommentje:
Meg most nem tudom mit kel kiakadni ezen az egészen, ez volt az egyetlen módja annak, hogy boldoggá tegyem a csajt. Ha boldog valaki annak csak örülni kell!!!
2013. okt. 11. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!