Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ha elmondom neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ha elmondom neki, hogy igazából nem is vagyok rákos, akkor is velem marad szerintetek? Most lehetséges, az hogy tényleg nem az miatt jött velem össze?

Figyelt kérdés

Hosszan tartó udvarlás után csak barátság alakult ki közöttünk, de én beleszerettem. Ezért úgy alakítottam a dolgokat, a barátom bevonásával, (meg egy orvos ismerősömnél is informálódtam elég rendesen, nehogy bebukjak) hogy Ő tőle tudja meg azt, hogy rákos vagyok. Amikor erre rákérdezett, hogy mióta és miért nem mondtam el neki, akkor az hazudtam, azért mert nem akartam, hogy megsajnáljon és ez miatt járjon velem. Ezek után összejött velem, de azt mondja, hogy nem sajnálatból, hanem azért mert szeret.

Ott kezdődik a probléma, hogy elméletileg kezelésekre kellene járnom meg orvoshoz, Ő meg mindenféle képen velem akar jönni. Muszáj lesz elmondanom neki az igazságot. De félek, hogy elhagy.

2013. okt. 11. 15:41
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

A LÉNYEGRE NEM VÁLASZÓLTATOK!!!!!

Most lehetséges, az hogy tényleg nem az miatt jött velem össze??????????

2013. okt. 11. 15:52
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem látok rá sok esélyt, de lehetséges. Ugyanakkor biztos, hogy arról nem tud, hogy rákosnak hazudtad magad, így ez sokkal inkább visszaveti a dolgot, mintha semleges maradtál volna neki ilyen szinten.
2013. okt. 11. 15:54
 13/34 RFKK ***** válasza:
100%
SZARJÁL SÜNT
2013. okt. 11. 15:56
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
úgy kivágnálak, hogy a büdös életbe megemlegetnéd, hogy egyáltalán megszülettél.És akkorát rúgnék beléd, amekkorát bírnék.
 15/34 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondta azt nekem, hogy nem sajnálatból jött velem össze????????????
 16/34 anonim ***** válasza:
XDD Edd meg amit főztél ;) Mégis mit gondoltál, mi fog történni? :)
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

nagyon rendes tőled hogy ilyenekkel kamuzol meg stb.. édes istenem hova fajul ez a világ ?

legalább most legyen benned gerinc és mond el neki..ha van egy csöpp esze kivág de úgy hogy..

2013. okt. 11. 15:58
 18/34 anonim ***** válasza:
Mindegy miért jött veled össze. Élet-halál kérdésben hazudtál neki. Ha kiderül elhagy.
 19/34 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg nem, csak kedvelt és így meg úgy érezte, hogy megérdemelsz egy esélyt. Amúgy meg ha sajnálatból jött össze veled, és ha ezt megkérdezed tőle, mégis mi a fenét mondhatna mást???
 20/34 anonim ***** válasza:
Na szerinted miért? Talán mert azok az emberek, akik TÉNYLEG BETEGEK, azok nem akarják, hogy valaki sajnálatból, vagy szánalomból jöjjön össze velük, mivel veled ellentétben nekik van ennyi tartásuk. Valószínűleg ezt ő is tudja, ezért nem is mondta.
2013. okt. 11. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!