Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ha elmondom neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ha elmondom neki, hogy igazából nem is vagyok rákos, akkor is velem marad szerintetek? Most lehetséges, az hogy tényleg nem az miatt jött velem össze?

Figyelt kérdés

Hosszan tartó udvarlás után csak barátság alakult ki közöttünk, de én beleszerettem. Ezért úgy alakítottam a dolgokat, a barátom bevonásával, (meg egy orvos ismerősömnél is informálódtam elég rendesen, nehogy bebukjak) hogy Ő tőle tudja meg azt, hogy rákos vagyok. Amikor erre rákérdezett, hogy mióta és miért nem mondtam el neki, akkor az hazudtam, azért mert nem akartam, hogy megsajnáljon és ez miatt járjon velem. Ezek után összejött velem, de azt mondja, hogy nem sajnálatból, hanem azért mert szeret.

Ott kezdődik a probléma, hogy elméletileg kezelésekre kellene járnom meg orvoshoz, Ő meg mindenféle képen velem akar jönni. Muszáj lesz elmondanom neki az igazságot. De félek, hogy elhagy.

2013. okt. 11. 15:41
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Szomorodjon meg a szemed sarka amiért ilyesmivel szórakozol.
2013. okt. 11. 15:43
 2/34 anonim ***** válasza:
Genny ember vagy, de ettől eltekintve mondhatod nyugodtan: spontán javult az állapotod ami nem tudni mitől van. A jobb közérzetre gondolt az orvosod.
2013. okt. 11. 15:43
 3/34 anonim ***** válasza:
Most akkor sose nem is voltál rákos? Gratulálok, egy igazi hazudozó vagy.
2013. okt. 11. 15:44
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
De megpofoználak.
 5/34 anonim ***** válasza:

Ezt nem hiszem el...

Mondd hogy zsugorodik a tumor igy eleg lesz remelhetoleg a gyogyszeres kezeles - aztan otthon szedj valami cukorkat :) Vagy C-vitamint atraksz egy sima tegelybe amire orvosi szovegeket rairatatsz.

Persze kozben sirni is kell oromodben.

xD hat ezt komolyan nem hiszem el.

Szerintem total kamu... szuleiddel/barataiddal nem talalkozik a leanyzo.

6/34 anonim ***** válasza:
100%
remélem elhagy. te nemvagy normális. ilyennel "viccelődni" gratulálok tényleg. remélem minél hamarabb lebuksz és imádkozz hogy ne kapd vissza az élettől amiért ilyen szánalmas módszereket használtál-.-"" szánalmas egyszerűen
2013. okt. 11. 15:45
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Mondj el neki mindent! Megérdemled, hogy otthagyjon!
2013. okt. 11. 15:45
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha kamu ez a kérdés, ha nem, akkor is kövesedjen meg a könny a szemedben, hogy ilyennel szórakozol.
2013. okt. 11. 15:47
 9/34 anonim ***** válasza:
ritka egyenes ember vagy,gratulálok! 1.kérdésedre nem a 2.ra igen a válasz.
2013. okt. 11. 15:49
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez csak külön gratulálni tudok. Mondjuk ez a dolog is több sebből vérzik, szóval a bukás elkerülhetetlen, ezt te is tudod. Mondd el a lánynak az igazat, ha kellesz neki és irtózatos mázlid van, akkor nem fog elhagyni emiatt.

Csak azt tudom mondani, hogy semmiképp ne kezdj bele további hazudozásba, hogy "jajj, már enyhült a dolog és kigyógyultam belőle", hanem őszintén beszélj vele.

Egyébként remélem, hogy egy életre elmegy a kedved attól, hogy ilyesmit még csak viccből is mondj.

2013. okt. 11. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!