Tescos pizza miatt lehetséges több napos hasmenés? Másra nem tudok gondolni, az orvos nem fog hülyének nézni, hogyha ezt elmondom neki?
Figyelt kérdés
Pénteken kezdődött, Tescos pizzát vettem, megsütöttem és megettem. (nem volt nyers, megsült jó.) Azután olyan hasmenésem lett hogy nem igaz, és hánytam is. Volt itthon 2 db széntabletta, azt be is vettem, kicsit használt, és jobban lettem, de utána újra hasmenés + hányás. Már ha megmozdultam már jött... És még ma is, igaz már annyira nem volt súlyos, de nem kockáztattam, nem mentem be a suliba. Holnap reggel elmegyek a háziorvoshoz, táppénzes papírért, meg hogy írjon fel valamit. Nem fog hülyének nézni hogy ha ezeket elmondom neki? De most komolyan, hogy egy tescos pizza miatt így f*ssak, meg hányjak.. Hihetetlen :S2013. jan. 21. 19:06
1/3 anonim válasza:
Tescos pizza miatt nem hiszem. Inkább vírus, baktérium miatt, azt meg bárhonnan össze lehet szedni.
2/3 anonim válasza:
Lehet. De az is lehet, hogy átment rajtad valami vírus. Barátnőmnél van ilyen, ráfogja valamilyen ételre (amellyel viszotn senki másnak semmi baja nem volt), aztán kiderül, hogy ismerősei közt másoknak is volt hasonló baja.
3/3 anonim válasza:
Tesco-s pizza miatt szinte kizárt.Inkább valami vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!