Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ezt ti sem szeretitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt ti sem szeretitek, vagy nem veszitek komolyan?

Figyelt kérdés

Pl ha a barátotok flegmán beszél, mondjuk a szeretkezésről. Úgy nevezi, hogy 'b*szás, d*gás, luktömés, k*rás stb' meg a többi ilyen szó...

Nem tudom miért, mikor így beszél róla nekem furán jön le, mintha csak ennyit is érne neki.

Ti ezzel hogy vagytok? Lehet, csak én vagyok ennyire 'naív'?

2013. okt. 9. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Hy!szerintem tök jogos a dolog.Nem kell "nyálgépnek"lenni,ha valaki nem akar überromantikus lenni oké.De úgy érzem,trágár,és éretlen ember az,aki így beszél a szeretkezésről.Sztem sokat elárul a jellemről a szóhasználat.Engem is zavarna ha férjem igy beszélne,rászólnék érte,totál kiábrándító
2013. okt. 9. 16:32
 2/11 anonim ***** válasza:
28%
Én is utálom,ha valaki ilyen közönséges stílusban beszél erről a dologról,pláne a saját barátnője előtt.Ez olyan bunkó p@r@szt benyomást kelt az illetőről.
2013. okt. 9. 16:34
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
mmmmmmmmmmmmm
2013. okt. 9. 16:36
 4/11 anonim ***** válasza:
35%

Hogy érted, hogy "csak ennyit is ér neki". A szavaknak nem kell értéket tulajdonítani. A fogalmazásmódját kell megértened, nem mankókba kapaszkodni.

"baszás, luktömés" - miért érne kevesebbet mint a "szeretkezés"? Nem tudok arról, hogy lenne egy triviális rendezés a szavakon érték szerint. Inkább a kontextus számít. A mondanivalója ennél összetetteb lehet.

Valóban nem ér a barátod számára a szeretkezés többet puszta testiségnél? Ezt nem így tudod eldönteni, mert ez nem számít egyértelmű megnyilvánulásnak. Fontosabb az, hogy mit bizonyít, illetve, milyen egyértelmű megnyilvánulásai vannak erről. Szerintem ne a szóhasználata alapján ítéld meg. Bár szerintem is van ennek jelentősége, nagyon elhamarkodott döntés lenne emiatt haragudni.

2013. okt. 9. 16:38
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
én pont így szeretem vadul és szókimondóan!
2013. okt. 9. 16:38
 6/11 anonim ***** válasza:
41%
Engem nagyon zavarna... Ha elvárás, hogy én szépen, kulturáltan beszéljek, akkor ez nekem is elvárás, hogy normálisan beszéljen a másik. Rettenetesen kiábrándító lehet. Tényleg, olyan értéktelen szavak...
2013. okt. 9. 16:44
 7/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. Hát szerintem is kiábrándító...Néha elmegy minden kedvem, ha így hallom beszélni.

Azt arra értettem, hogy annyit is érhet neki, hogy pl amikor szeretkezünk, lehet neki csak annyi, hogy 'töm egy lukat' és semmi más, ha már így mondja.

Pl múltkor barátnőmék elmentek hamarabb, és rögtön úgy mondta, hogy 'na leléptek k**rni.'

2013. okt. 9. 16:54
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem ez a pár szó elmond róla mindent...
2013. okt. 9. 16:55
 9/11 anonim ***** válasza:

na a gusztustalanul beszélő emberek pontoznak le mindenkit?

legalább valamelyik kifejthetné, miért teszi :D

2013. okt. 9. 17:18
 10/11 A kérdező kommentje:
igen, érdekesek a pontozások...
2013. okt. 9. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!