Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem még ezt a lányt, írjak egyáltalán még neki?
van egy lány akivel pár hónapja megismerkedtem, mivel volt közöttünk oda-vissza 200km távolság csak hétvégénte voltunk együtt.vagy amikor elkocsikáztam hozzá csak azért hogy együtt lehessünk, és már ettől is elvolt ájulva hogy ezt valaki megtette érte.. együtt voltunk 3 szuper hétvégét, aminek a végére már azt mondta hogy teljesen magamba bolonditottam.. amikor itt volt nálam, ebéddel várt mikor haza értem munkából, rendet rakott stb.
utolsó negyedik hétvégén én mentem el hozzá, este értem oda, vacsival várt, + üzenet a kaja mellé hogy hiányoztál kicsim. szeretlek.
reggel nyügősen ébredt, ilyen is volt egésznap, meg zsúfolt programunk volt, de egymásra nem nagyon tudtunk időt fordítani mert ezek a programok olyanok voltak, (rokon látogatás, egyik rokon meccse..barátnő.. stb)
késő este haza érés alvás.. másnap alvás, durcizás, nyüglődés ingerülten való válaszolás.... mikor megkérdeztem hogy maradjak vagy egyedül hagyjalak most? azt mondta nem tudja.. oké, akkor elmegyek mondtam. majd utána megirta hogy nem áll készen egy komoly kapcsolatra, de ez csak ilyen kamu duma féleség..
pár nap mulva megirta nekem a baratnője hogy nem voltam erős jellem hozzá, nem uraltam le teljesen, meg túl rendes vagyok... pedig full szerelmes volt belém ( na persze) de az utolsó hétvégén jobban megismert és mégse kellek neki.....
szóval a mai világban ha már valaki figyelmes és törődik a párjával az már el is kapálta magát?
azóta egy két üzenet volt egymás között de semmi egyéb.
köszi :)
és ez tényleg ilyen sokat számit hogy keresem vagy sem? volt már egyáltalán valaki (lány) aki azért mert nem keresték rá jött, mit veszitett de ha keresték volna akkor pont az ellenkezője lett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!