Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor keressem a lányt, ha a megbeszéltekhez tartva ő nem hivott?
Figyelt kérdés
Megbeszéltük, hogy ha végzett a dolgával, ami 1-2 óra, akkor megcsörget, hogy felhivhatom és találkozhatunk. De semmi.
Ő 16L, én 18F
2011. jún. 2. 22:34
1/3 anonim válasza:
írj neki egy aggódós sms-t... nem számonkérve, hogy hol van, csak érdeklődj, hogy minden rendben van-e
2/3 anonim válasza:
Kérdzd meg h merre járt, stb. Mintha teis elfelejtetted volna.
3/3 anonim válasza:
Szerintem az első jó ötlet. Kérdezd meg, hogy ugye nincs semmi baj, csak elfelejtett csörgetni :D Ez nem tolakodós, és ha direkt pattintott le, akkor zavarban lesz kicsit, mert látja, hogy aggódsz miatta, nem pedig számon kéred. Legalábbis én így éreznék adott helyzetben lányként. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!