Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most. Ez mi?!?! Lányok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most. Ez mi?!?! Lányok és fiuk is.

Figyelt kérdés
a párommal távkapcsolatban élünk, ő főiskolára én meg még csak gimi. Van egy lány akiről még a kapcsolatunk elején mesélt, hogy tetszett neki. Azota minden nap találkoznak (szaktársak) meg elvannak. Sok lány bejött neki előttem de erre az egyre iszonyatoan féltékeny vagyok...fura megérések. Na de nem is ez a lényeg. Valamelyik nap a párom fent volt nálam és ültünk egy parkban amikor megjelent a lány. Erre a párom felpattant, odarohant majd együtt jöttek vissza, hogy bemutassa nekem.. de iszonyu szarul esett, hogy csak ugy felpattan és odarohant hozzá engem meg otthagyott..odahozta, majd mondta a csjanak h "jaj de örülök h itt vagy" utánna teljesen felvidult mikor elment a csaj, elkezdett puszilgatni, ölelgetni,hogy dejo, hogy megismertem (aminek én kevésbé örültem) a srác tudom, hogy szeret..feljár hozzám,apro kis meglepik mindig boldoggá szeretne tenni érzem..de ha ez a csaj szoba kerül... ti mit tennétek?
2009. nov. 9. 14:40
 1/7 A kérdező kommentje:
ja azért volt ott a csaj mert ő is ment haza vidékre..
2009. nov. 9. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet csak tényleg nagyon jó barátja, és örül, hogy megmutathatta ennek a legjobb barátnak azt a nőt, aki számára mindennél többet jelent. ;)

Vagy nem. :S Ennyiből nem lehet tudni.

2009. nov. 9. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
A férfiak szeretik csalni a nőket hagyd ott a fenébe...
2009. nov. 9. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:
ez kétértelmű dolog. ebből az egy mozzanatból nem lehet átlátni a kapcsolatotokat
2009. nov. 9. 15:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Én már egymilliószor mondtam, mindig le vagyok érte pontozva, de nem érdekel: a távkapcsolat mint olyan nem működőképes, maximum egy rövid ideig. Ne csodálkozz, ha a testi örömöket mástól szeretné megszerezni magának attól függetlenül, hogy téged szeret. Ha ezt be tudod vállalni akkor folytassátok nyugodtan, együtt maradhattok, de ha nem akkor csak örökös félelem lesz az egész, és felejtős.
2009. nov. 9. 15:34
 6/7 Andrewka ***** válasza:

Utolsónak:

Több mint 3 éve élek távkapcsolatban. Csak hétvégente találkozunk, de tökéletesen működik. Erről ennyit.

Az érdemi válasz:

Ennyiből lehetetlen megítélni. Ha sokat áradozik róla, ne úgy mint a többi haverjáról akkor van mitől tartanod. Különben meg egy bemutatás nem jelent semmit. Értelmezheted úgy is h nincs félnivalója, nem titkol semmit ezért gond nelkül neked is meg meri mutatni(bemutatni) azt a csajt akivel jóban van, annak ellenére h beléd szerelmes.

22/f

2009. nov. 9. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Meg olyanok is vannak akik túlélték a villámcsapást, akik láttak ufót, akik kiestek a tizedikről és semmi bajuk sem lett, akik melegek és gyereket fogadhattak örökbe, akik 60 év bagó után is makkegésszségesek.

Vannak kivételek, meg van az átlag. Az, hogy neked 3 éve megy csak annyit jelent, hogy nem kívánjátok a napi testi kontaktust (ami alatt nem a szexet értem), míg másoknak meg igenis hiányzik.

2009. nov. 9. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!